2777
2789
عنوان

کنکورر

529 بازدید | 49 پست

من اوایل میخوندم یه مدت ول کردم باز شروع کردم بازم ول کردم و سرم به نهایی گرم بود میخوام از امروز بخونم تا روز کنکور کل روزو بخونم چجوری بخونم چیارو بخونم که تو کمترین زمان بازدهی خوبی داشته باشه تجربه ایی داشتین ممنون میشم کمکم کنید =)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پایه چ مباحثی مونده که تموم کنی  دقیق بگو کدومارو  تستی خوندی تا الان کدوما تشریحی

دوازدهم کلا تستی نخوندم فقط تشریحی برا نهایی

زیست دهم تا فصل 5 خوندم تستی یازدهم مرور کلی کردم بعضی فصلارو خوب خوندم مثل فصل اول و دوم و تولید مثل 

شیمی هم دهم خوندم کامل و یازدهم شاید اوایلشو خونده باشم یکم ولی حس میکنم باید باز بخونم خیلی جاها مشکل دارم

فیزیک و ریاضیم کم خوندم هذفم بال زدن زیست و شیمی ریاصی فیزیک در حد بیست درصد کافیه برام

زیست که همش ترکیبیه باید همشو کامل بخونی تا بتونی درصد بالا بیست جواب بدی

اره میدونم برا همون گفتم که چجوری بخونم بتونم میخوام کل تایممو بزارم براشون خیلی تیکه پاره خوندم