2777
2789
عنوان

برا عروسیم چیکار کنم قشنگ شه

421 بازدید | 5 پست

خواهرااا من بیس روز دیگ عروسیمه.چون شمالیم حیاط خونه شوهرم اینا خیلی بزرگ و باصفاس بخاطر همون قصد داریم حیاط عروسی بگیریم.دوروز دیگ میخام برم برا تشریفات الان نمیدونم چیا بگم بیارن ک قشنگ بشه حیاط و برا رقص عروس مثلا چیا لازمه مه سرد و رقص نور آتیش بازی و اینکه چیا الان خز شده... راهنمایی میخام عشقولیا 

گروه تشریفات و اینا استخدام نکردید؟اونا خودشون انجام میدادن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای عروسیم اینجوری میخواستم طفلی شوهرمم قبول کرده بود ولی برادرشوهر حسودم نزاشت بیشعور خودش رفت مو کاشت لباسای مارک گرفت منه عروس هیچی

یه فرمالیته بگیرم تو پاییز لباس عروس لختی و باز شینیون باز و موها روشن 

کلی عکسای خوشگل تو برگ های پاییزی

عروسی اصلی تو اردیبهشت تو شکوفه ها موها مشکی رنگ خودم آرایشم کلا متفاوت لباسم پوشیده تر بخاطر مهمونا

بعد عکسهای هر دو هم پاییز هم بهار تو تلویزیون تالار نشون بده 

نزاشت که حسرتش تو دلم موند 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید