2777
2789
عنوان

چگونه رحم رو گرم کنیم

659 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان من ۳سال برا تعیین جنسیت پسر رژیم میگیرم ولی دکتر همچنان میگه رحم ت سرد چیکار کنم 

فک میکنم دهانه رحمم یخ گداشتن البته گاها اینجوری میشم 

لطفا راهنماییم کنین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تخم هویج از روز اول پری تا چهار پری بخوری روزی یه لیوتن صبح یه قاشق بریز دم کن بخور اول بشور تخمارو . داخل پزیودی دمنوش زنجبیل و دارچین بخور . باروغن سیاهدانه ماساژ بده با یه چیز ببند تا صبح

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩
بده مگه ناراضيي

خدارو هزاران بار شکر میکنم برای داشتن دختر.

منطورم به این خانوم بود ک به رحم گرم و سرد دلخوش نکنه فک نکنه گرم باشه صددرصد پسره بعد بزنه دهتر بشه ناراحت میشه.کسی ک دنبال پسره فقط و فقط ای وی اف.

خدارو هزاران بار شکر میکنم برای داشتن دختر. منطورم به این خانوم بود ک به رحم گرم و سرد دلخوش نکنه ف ...

تنش سلامت باشه 

بعضيا همچين دنبال پسر دار شدنن انگار يكي قرار تاجو تختو ازشون بيره اينا دنبال جانشينن 😂😂

خدارو هزاران بار شکر میکنم برای داشتن دختر. منطورم به این خانوم بود ک به رحم گرم و سرد دلخوش نکنه ف ...

عزیزان من سر بچه ی اولمم رفتم دکتر چون رحمم سرد بود شوهری هم ضعیف خیلی زود نتیجه گرفتیم و دختر خوشگلم بدنیا اومد و خیلی شاکر خدای مهربان هستم الان اگه خدا بخواد میخوام دومی پسر باش  اگه خدا صلاح بدونه ☺️