2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خدا که میبینه و کاری نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 30 پست
یه چیزی داریم به اسم رَد دعا!   یعنی دعا کنید و رها کنید ،  انقدر گیر و پیگیر نباشین که آی ...

بلع درسته منم رها کردم دیگه نمیخوام

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه دعا کنید،  اگه بده که چه خوب،  اگه نده که ذخیره آخرت می شه!

من به این نتیجه رسیدم خدایی که این دنیا داره تبعیض قائل میشه اون دنیام همینجور اونجا هم اونایی دارن جاشون بهتره جایی برای ما فقیرا نیست

هر چی بوده امتحان کردم جواب نمیده بازم بگو شاید بدرد یکی خورد

یکی از انواع ختومات مجرب، ختم استغفار است و یکی از استغفارهایی که برای حلّ مشکلات اقتصادی یا علمی به تجربه رسیده است، استغفاری است که خواندن آن به‌مدت دو ماه، روزی چهارصد مرتبه سفارش شده است.

از امام صادق نقل شده است: هرکس روزی چهارصد مرتبه در دو ماه پی‌درپی این استغفار را بگوید، یا گنجی از علم و دانش به او داده می‌شود یا گنجی از مال و ثروت روزی‌اش می‌گردد:

«أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ الْحَيُّ الْقَيُّومُ، بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَ جُرْمِي وَ إِسْرَافِي عَلَى نَفْسِي وَ أَتُوبُ إِلَيْهِ»

نکته: بهتر است این استغفار از اول ماه قمری شروع شود؛ مثلاً از آغاز ماه رجب تا پایان ماه شعبان. و چنانچه ماه قمری ۲۹ روزه بود، بهتر است ۳۰ روزه محاسبه شده و در مجموع ۶۰ روز پشت سر هم انجام شود.

سعی کنید خودتون هم دوباره گوگل کنید تا اگه ابهامی هست برطرف بشه 

امیدوارم که جواب بگیرید ان شاءالله 🍃🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
چهار ماه حتی پول نون هم نداشتم توی خونم دیگه چه جوری میخواد امتحان کنه دیگه میخواد بیشتر از این بهم ...

اگه خدایی نکرده بیماری لاعلاج بگیرید چی؟؟؟زبونم لال خیلیا در حسرت یه سلامتی ان 

میشه چندتا سوال بپرسم؟جسمتون سالمه؟فرزندتون سالمه؟بی سقف موندین؟

نه خودم از دندون درد شب تا صبح داد میزنم پول ندارم درست کنم سینه سوم دارم باید عمل بشه پول ندارم شب تا صبح از درد داد میزنم بچم لکنت پیدا کرده پول ندارم ببرم گفتار درمانی شب تا صبح گریه میکنم کافی نیست

اگه خدایی نکرده بیماری لاعلاج بگیرید چی؟؟؟زبونم لال خیلیا در حسرت یه سلامتی ان 

نه خودم از دندون درد شب تا صبح داد میزنم پول ندارم درست کنم سینه سوم دارم باید عمل بشه پول ندارم شب تا صبح از درد داد میزنم بچم لکنت پیدا کرده پول ندارم ببرم گفتار درمانی شب تا صبح گریه میکنم کافی نیست

نه خودم از دندون درد شب تا صبح داد میزنم پول ندارم درست کنم سینه سوم دارم باید عمل بشه پول ندارم شب ...

اما ممکن بود بدتر از اینا پیش بیاد..شاید یکی الان حاضره پسرش فقط کنارش باشه یبار دیگه ببینتش...یکی حاضره دندونش درد کنه...امیدتو به خدا از دست نده بجای گریه کردن و غصه خوردن و غر زدن توکل کن به خدا دست بزار رو زانوهات دختر بلندشو تو از این زندگی قوی تری

نزدیک شش ماه مداوم خوندم ولی😔

نمی دونم دیگه چی بگم 

ان شاءالله که گشایش نزدیک باشه

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
اما ممکن بود بدتر از اینا پیش بیاد..شاید یکی الان حاضره پسرش فقط کنارش باشه یبار دیگه ببینتش...یکی ح ...

کشش ندارم دیگه نمیکشم بخدا با این سن نصف موهام سفید شده هشت ساله دارم التماسش میکنم صدامو نشنید دیگه میخوام ول کنم دیگه نمیخوام صداش بزنم 

کشش ندارم دیگه نمیکشم بخدا با این سن نصف موهام سفید شده هشت ساله دارم التماسش میکنم صدامو نشنید دیگه ...

برو قرآن رو بیار یه صفحه شو باز کن معنیشو بخون مطمئنا جواب سوالتو میگیری