2821
2789
عنوان

عفونت و لیزر.

3202 بازدید | 26 پست

من دوماه میرم لیزر با اینکه خانومه جلو خودم دستشک  عوض میکنه و تمیزه ولی چند روز بعدش خیلی خیس میشم و خارش میگیرم. میخواستم ببینم کس دیگه ای هم هست از لیزر عفونت گرفته باشه یا من فکر میکنم از لیزره از جای دیگه اس؟ برا درمان خانگی عفونت چیکار میکنید؟

از جای دیگه اس 

اون ژلی که میزنه بهتون 

دوساعت بعد حموم کاملا بشوریدش 

نظافت هر روز و شستشو انجام بدید 

لباس زیر نپوشید 

ناحیه رو همیشه خشک نگه دارید

نذارید شوینده هیچ جاش باقی بمونه

از خوشبو کننده و ….استفاده نکنید

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من یکم عفونت دارم خجالت میکشم برم لیزر الان جلساتم گند زده شده بهش 

شاید از خود لیزر گرفتی. خجالت نکش برو قبلش خودتو خوب بشور و تو رختکن هم خودتو با دستمال خشک کن.

شاید از خود لیزر گرفتی. خجالت نکش برو قبلش خودتو خوب بشور و تو رختکن هم خودتو با دستمال خشک کن.

نه از استخر گرفتم خواهر 

خیلی معذرت میخام ترسیدم ترشح بیاد خجالت میکشم 

از جای دیگه اس  اون ژلی که میزنه بهتون  دوساعت بعد حموم کاملا بشوریدش  نظافت هر ...

ژل نمیزنه که و میگه تا دو یا سه روز آب به خودت نریز و حموم نرو و از بعدش خودم کرم ترمیم کننده میزنم.

تاثیر داره واقعا ؟ 

سه بار درهفته این کارو انجام بدع 

بیست دقیقه بنشین

تناسب برابر 

اب ولرم یک قوطی

سرکه یک قوطی 

داخل لگن تمرین کگل انجام بده

بعدش با شوینده نشور فقط اب بگیر خسک کن و بذار هوابخوره

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
فکرنمی کنم از لیزر باشه. هوا گرم شده باید بیشتر مراعات کنید لباس زیر رو هر روز عوض کنید.  عفون ...

لباس زیرمو روزی دوسه بار دارم عوض میکنم هرچی خیس میشم عوض میکنم. دستمال پارچه ای؟ بعد هربار بشورمش؟