2777
2789

در مورد ابن سینا شک نکن از نظر سالهای تجربه کاریشون از مام خییییلی بیشتره و تخصصی تر پیش میرن هم شما هم همسرت میری تحت نظر یک زمان‌ .مام بیشتر به ظاهر مرکزش رسیده من همسرم مشکل داشت ولی توی جلسه اول لاهوتی برای من تشکیل مرونده داد دارو داد ماه بعد برم پانکچر در حالی ک من مشکل اصلیم همسرم بود ایشون باید دارو میخوردحتما البته این نظر منه با تجربه من 

خدایا شکرت خوشحال شدم برات عزیزم الان بارداری؟

دخترم ۱۶ماهشه گلم.انشالله شماهم مامان میشی توکل کن بخدا میدونم سخته روزای سختیه منم گذروندم ۶سال تمام دوییدم تلاش کردم تهش با عنایت امام زمان و خواست خدا باردار شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد ابن سینا شک نکن از نظر سالهای تجربه کاریشون از مام خییییلی بیشتره و تخصصی تر پیش میرن هم شما ...

خیلی ازت ممنون که جواب دادی و خیالمو راحت کردی خیر ببینی گلم

توروخدا برای سلامتی برادرم فقط یدونه صلوات 😔
دخترم ۱۶ماهشه گلم.انشالله شماهم مامان میشی توکل کن بخدا میدونم سخته روزای سختیه منم گذروندم ۶سال تما ...

خدا بهت ببخشه عزیزم خدارو شکر امام زمان با فریاد منم برسه انشالله

استارتر ولی حتما طب سنتی هم برو دکتر کردافشاری خیراندیش اینا ک خوبن من خودم پیش زنده دل رفتم حجامت عام و ساکرال کردم دارو گیاهی داد خوردم بی تاثیر نبود برا من اینا حتی همسرمم تحت نظرش بود در کنارش ابن سینام رفتیم 

خدا بهت ببخشه عزیزم خدارو شکر امام زمان با فریاد منم برسه انشالله

نگو امام زمان به فریاد منم برسه انقد عمیق فک کن بگو امام زمان امام زمان عصر منه من حتی اگر حرفم نزنم ایشون میدونه چی تو ذهن و قلبم میگذره همه ادما توی دوران خودشون امام داشتن ایشونم امام الان ماهستن از ایشون نخوایم از کی بخوایم بخدا کافیه فقط اعتماد کنیم ک عمیق از ته دل بگیم که ازشون میخوام ردم نمیکنن غیر ممکنه کاری نکنن من اینا رو که میگم با تمام سلولای بدنم لمسش کردم اینجا نمیتونم خیلی واضح بگم‌ ولی ایمان دارم و یقین که اعتماد ۱۰۰درصد بکنی بدون ذره ای شک همه کارا درست میشه.وای که اون دوران خودم یادم اومد چقدر زنگ میزدم حرم  با امام رضا و امام حسین حرف میزدم ...

فعلا دارو دکتر برام چیزی ننوشته ولی در کل چون موقع پری دمکرده گیاهی مثل تخم هویج اینا میخوردم میگم مشکلی پیش نیاد آخه روز ۳ پری باید برم پیش دکتر