2777
2789
عنوان

مصاحبه کاری

169 بازدید | 12 پست

دوستان میشه محبت کنین راهنماییم کنین هرچی بلدینو

من تا حالا جایی برا مصاحبه نرفتم، تازه فارغ التحصیل شدم حالا رزومه فرستادم برا یه شرکت گفتن برا مصاحبه زنگ میزنن

چجوری باید حرف بزنم چیا بگم ...لطفا هر تکنیک و سیاستی بلدین بهم بگین..خودم تجربه ای ندارم میترسم یجوری رفتار کنم دلشونو بزنم

اطلاعات سیاسی و مذهبی 

اتفاقات ماه اخیر در یطح جهان و‌کشور و منطقه 

بیانات ریاست مجهوری و رهبری 

خطبه های نماز جمعه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نمیدونی چی قراره ازت بپرسن اعتماد به نفس تنها راهشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اطلاعات سیاسی و مذهبی  اتفاقات ماه اخیر در یطح جهان و‌کشور و منطقه  بیانات ریاست مجهوری ...

اینا گمونم برا معلمی و کارای دولتی مهم باشه خطبه نماز جمعه...نیس؟

من کارم الحمدلله خیلی ارتباط نداره به این سمت

مصاحبه بیشتر جنبه علمی داره باید به کارتون مسلط باشید و توی جواب ها قاطع صحبت کنید

یعنی از تک تک چیزایی که تو رزومه گذاشتم میپرسن درسته؟

و اینکه متاسفانه من اصلا بلد نیستم نقش بازی کنم...یچیو بلد نباشم میگم نیستم....سیاست نمیتونم به خرج بدم مثلا قلنبه سلمه حرف بزنم اون ضعفمو پنهون کنم

راستی راجب حقوق چجوری بگم که زشت نباشه؟

درسته هرکسی بخاطر پولش میره سرکار...ولی میخام یجوری خودمو با شخصیت نشون بدم زیادی پولکی معرفب نکنم خودمو در عین حال پوله رو هم مطرح کنم

آروم متین با اعتماد به نفس در کنارش چهره شاد.

یچی بگم😑😑😑

من بلد نیستم رسمی صحبت کنم....البته الان مصاحبم تلفتیه

میشه یکم یادم بدی؟ مدل حرف زدن شیک و رسمی منظورمه🙊🙊🙊

وقتی نمیدونی چی قراره ازت بپرسن اعتماد به نفس تنها راهشه

بدیش همینه....خودمو با وجود همه تلاشایی که کردم و دارم میکنم بازم بالا نمیبینم....همش حس میکنم توی جمع من از همه کمتر میدونم...کمتر کاربلدم....به قول خودم کوچک ترین و ساده ترین عضوم....که این خیلی بده

بدیش همینه....خودمو با وجود همه تلاشایی که کردم و دارم میکنم بازم بالا نمیبینم....همش حس میکنم توی ج ...

ببین یه چیزی میگم انجام بده ضرر نمیکنی . من خودمم اعتکاد به نفسم کمه اما وقتی مصاحبه جایی میرم تظاهر به اعتماد به نفس میکنم . رد خور نداره . تظاهر کن همین

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
یعنی از تک تک چیزایی که تو رزومه گذاشتم میپرسن درسته؟ و اینکه متاسفانه من اصلا بلد نیستم نقش بازی ک ...

اونها خودشون توی فرم استخدام حقوق پیشنهادی رو می پرسند شما هم باید یک رقم رو پیشنهاد بدید قلمبه سلمبه هم نیاز نیست حرف بزنید فقط به خودتون مسلط باشید و خونسرد باشید حتما موفق خواهید شد

کاربر آقا