2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 88 پست
مدیکور . بود چی بود . همونو زدم 😅😅😅 امروز زفتم از 

مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی خیلییی مبارکتون باشههه 😍😍😍دعا کن منم پریود نشم بی بی چک مثبت ببینم روز بیست و هشت سیکل زدم منفی شد الان روز سی هستم و علائمم مثل شماست شدید دهنم افت زد و با دارو خوب شد حالا نمی‌دونم بخاطر تغییرات هورمونیه یا ممکنه بارداری باشه چون من این ماه قرص تیروئید خوردم ممکنه بخاطر تغییرات باشه ولی خیلی دل‌درد پریودی دارم ترشحاتتمم قطع شده هر وقت اینجوری میشم پریود میشم شما ام دل‌درد پریودی داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بیا راهنماییت کنم الان سریع بلندشو برو آزمایش بتا بده که حتما مثبت بیبی چکت خیلی پررنگ بعدشم بری دکتر چیز خاصی بهت نمیگه بعضیاشون فقط سریع میگن بیا سونو واژینال که خوب نیست ضررداره 

کاریی که باید بکنیو من بهت میگم اسید فولیک یک میلی گرم بخور 

کارسنگین نکن جگرآب هویج نخور ادویه زیادمثل اویشن پودرسیر فلفل قرمز دارچین زعفرون نخور یه مقدارکمش طوری نیست توغذا کلی مواظب خودت باش هفت یاهشت هفته برو سونو قلب وبعدم جوابشو ببربه دکترت نشون بده که برات چکاپ بارداری بنویسه

مبارکه عزیزم انشالله به سلامتی خیلییی مبارکتون باشههه 😍😍😍دعا کن منم پریود نشم بی بی چک مثبت ببینم ...

اره هنوزم دادم عزیزم . انشالله انشالله حامله هستین عزیزم . 

شما باید ۲۸  خرداد پریود بشینن؟

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اسی مبارکه چندوقت اقدام بودی

۶ ماه 😥😣دستتون درد نکنه بابت تبریک

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اسی بیا راهنماییت کنم الان سریع بلندشو برو آزمایش بتا بده که حتما مثبت بیبی چکت خیلی پررنگ بعدشم بری ...

اسید فولیک میخورم الان خارجی هم هست ‌ 

مرسی که بهم گفتی رعایت میکنم ‌ 

فقط من الان نمیدونم چند هفتمه . بد بختی اینجاست

ازروز اول اخرین پریودت روزارو بشمر تقسیم برهفت کن

من پریودی هام ۳۷ روزست چی

الان حساب کردم ۶ هفته شده 

خب همین دیگه برنامه گهوارم میتونی نصب کنی اخرین پریودتو که تاریخشو بگی خودش حساب میکنه

اها باش ممنون از راهنماییت

عزیزم جواب آزمایش بتا رو گرفتی؟ منم صبح رفتم آز فک کنم هفته هامون یکیه😍منم الان ۶ هفته ام

ای وای شما بارداری😍😍😍

بتا غروب میرم با شوهرم میگیرم