سلام دوستان باورم نمیشد من بخوام این تاپیک رو بزارم انقدر که ناامید بودم . و همش انتظار میکشیدم . دوستای نی نی سایت عزیزم واقعا دعاهاتون جواب داد . خیلی واسم دعا کردین این ماه . ممنونم از همتون الان عکس میفرستم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
خاتم الانبیاکه خصوصیه عزیزم؟؟ چراصاحب الزمان چجوریه که قبول نداری؟؟
بیمتون چیه ؟
خاتم الانبیا و صاحب الزمان جفتش واسه نیرو مسلح هست .
دقت تو آزمایش تو صاحب الزمان کمه .
تو خاتم الانبیا بهتره .
ولی اگه رنج آزمایش برات خیلی مهمه برو آزمایشگاه موسوی
پرولاکتین شرایطش رو حتما رعایت کن . اگه اولین بارونه انجام میدین بزنبن تو گوگل بخونین
تامین اجتماعی قرارداد ندارن میگم شهیدمحمدی چی خوبه؟؟
قرار داد دارن . ولی آزمایشاتی مهم رو موسوی برین . شهید محمدی نرفتم اطلاع ندارم
دوستان من دروز عصر یه بی بی چک زدم یه هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد همون لحظه . دیگه دیشب به شوهرم گفت ...
سلام عزیزم خوبی..انشالله نی نی نازت رو سلامت بغل بگیری..تاپیکت اتفاقی دیدم...میدونی حال الان منو داره تاپیکت....منم تمام امیدم اینه یه روز بی بی چک مثبت بزارم....من برا دومی اقدامم سه ساله منتظرم سنم بالاس خیلی غصه میخورم..دخترمم که آرزوش خواهر شدنه.خیلی غصه تنهایی میخوره..دعام میکنی من هم باردار بشم شرمنده این بچه نشم ...شما بارداری الان دعات گیراتره...میشه دعام کنی😢..
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
سلام عزیزم خوبی..انشالله نی نی نازت رو سلامت بغل بگیری..تاپیکت اتفاقی دیدم...میدونی حال الان منو دار ...
سلام صبحت بخیر . عزیزم ❤️ اول امیدت به خدا باشه بعداً حتما زیر نظر دکتر باش . واقعا بعضی از دکترا مثل واس من دستشون شفایت . نفسشون حقه . چشم حتما برات دعا میکنم . از ته دلم میخواد که خدا منو قابل دونست فرشتشو گذاشت تو شکمم . به شما به فرشته کوچولو هدیه بده ♥️🤩