2777
2789

کل دندونام درست کردنش حدود ۹ تومن تا ۱۰ تومن در میاد که بیمه تکمیلی داریم ۸ تومنش رو میده و بقیش رو باید پول بدم. بعد دندونای جلوی من صاف نیست در کل نیاز به ارتودنسی دارن . چنتا دکتر رفتم گفتن برای یه فک حدود ۶ تا۷ تومن پیش بدم و بقیش رو قسطی ماهانه بدم. بعد من از پارسال تا الان میخواستم پول جمع کنم براش اما واقعا نتونستم.الان هم خیلی دیگه اعصابم خرد شده .خیلی ادما مسخرم کردن و خیلیا سرزنشم کردن بخاطر دندونای جلوم. یه انگشتر دارم در حد ۲تا۳ گرمه زیاد نیست میخوام اونو بفروشم برای پول پیشی که بدم. برنامه دیوار گذاشتم و چنتا هم مشتری پیدا شده اما مامانم هی دو دلم میکنه. خودش هم دوست داره دندونام درست شن اما میگه شاید فروختی بعد پشیمون شی اما من الان از راهنمایی تا الان ارزوم بوده دندونام درست شن😢خیلی توی یه جمع خجالت میشم🥺چکار کنم بنظرتون؟ 

بفروش بره 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کی راجع به فروش طلا تاپیک میزنه همیشه سعی میکنم راضیش کنم نفروشه ولی تو رو میگم همین فردا صبح ببر بفروش بی درنگ هیچی مهم تر از دندونات نیست هیچی مهم تر از اعتماد بنفس نیست دندون و سلامتی خیلیییی ارزشش بالاتر از طلاست ببر بفروش 

صددرصد بفروش با طلای تو دستت اعتماد بنفس نمیگیری ولی از دندونت میگیری ... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
صد درصد و با خیال راحت بفروش..مهم حال خوبه خودته.کاش شوهر منم میزاشت تا طلا بفروشم دندونام درست کنم

من یادمه راهنمایی بودم کلا با ۲ تومن درست میشدن اما امروز فردا کردن براشون مهم نبود اصلا . الان یدونه فک شده ۱۶ تومن. حتی الانم بهم میگن مگه دندونات چشه🥲ولی واقعا دیگه تصمیمم گرفتم . فقط قبلش باید درستشون کنم یه جرم گیری و اینا داره. ببخشید یه سوال داشتم .مامانم چند سال پیش دندوناش جرم گیری کرد همش یه دندونش حس میکرد لق شده اخرشم همون رو کشید . میترسم جرم گیری دندونارو ضعیف کنه 

دندون خراب باشه طلا به چه درد میخوره؟ 

مردم به طلا نگاه نمیکنن به ظاهرت نگاه میکنن

بیخیال بفروش بره

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷