2777
2789

هر کی سرش تو لاک خودش باشه

انشاالله که همه ادم ها عاشق باشن و خوشبخت 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
همین الان تو گوگل خوندم ک گلزار از خبرنگارایی ک این خبر و منتشر کردن شکایت کرده ولا دیگه راست و دروغ ...

نه بابا راسته 

یکی از طرفداراش براش تبریک  پست کرده بود اونم براش ی قلب گذاشته  بود،،، پیج خود خودش بود

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من اطلاع ندارم چقدر این موضوع درسته ولی در کل هر دو راضی بودن که همچین تصمیمی گرفتن و فکر نکنم به کسی مرتبط باشه 

و خیلی عجیبه واقعا نمی‌دونم چرا برای من این موضوع فاقد اهمیته و دنبال هم نمیکنم این موارد رو 

فقط هم یکی دوبار اومدم تاپیک بزنم خیلی زیاد همچین تاپیکایی رو دیدم

رها کنید دوستان

فقط اونایی که میان تاپیک با عنوان گلزار ادا تنگا رو در میارن که ولش کنیددددد رها کنید به تو چه مربوطه بابا لعنتی تو اگه دنبال گلزار یا کلا هنرمندا و... نیستی پس خودت چرا تاپیکش رو دنبال می کنی اینا که منع می کنن خودشون از همه بدتر فقط کافیه پاش بیفته اب پیدا کنن شناگر ماهری هستن بازم ایران کشور عجایبه نی نی سایت از همه بدتر

من خندم از این میگیره که بعضی ها میگن اگه به نام هم میفتاد گلزار من قبول نمی‌کردم عمرا 😂😂😂

نه خدایی که پای من میوفتاذ قبول میکردم 😂😁

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
بیستو دوسال از گلزار کوچیکتره 😐

ولی بچه نیست انتظار ندارید که یه دختر ۴۰ ساله بگیره به هر حال داره ازدواج میکنه بچه دار بشه اختلاف سنیشون زیاده ولی دختره ۲۶ سالشه ...بچه نیست.

ولی خوب گلزار عشق و حالش کرده دوراشم زده.پوله دیگه هر کاری میکنه

بین سلبریتی ها خییلی ام عادی هست اختلاف سنی زیاد. پیمان قاسم خانی همسر دومش همسن دخترشه. رامبد جوا ...

انتظار دارن بره دختر ۴۰ ساله بگیره.تازه اونا دومیشون کوچک گرفتن این که اولیشه طبیعی یه کوچکتر بگیره براش بچه بیاره