2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا منظورم توهین به دخترایی که سنشون بالا نبود.کلا هنرمندا میخوان مشهور و تو چشم باشن پول و شهرت ب ...

نه خوب حق نوشتی زن چهل ساله ممکنه باردار نشه قطعا این هدفش از ازدواج بچه دار شدنه 

ولی واقعا از ادمای مشهور و پولدار برای ازدواج بدم میاد 

گلزار یه پسر تبریزی شما برید تبریز توو بازارش از ایشون قشنگتر فراوون ...حالا بخت باهاش یار بوده به جایی رسیده

هر چند صداش خیلی بده بازیگرش اصلا خاص نیست...چهره براش اومد داشته و ایشونم استفادشو کرده...صبح یک کلیپ دیدم دخترای تینجر چند سال پیش جلو دوربین براش گریه می کردن ..حالم بد شد..اگه جای مامانشون بودم 😶😤  خودمم صدا و سیما کار می کنم و یک دوره جلو دوربین بودم و در اخر این سبک زندگی  این ادما اصلا برام جذابیت ندارن

ولی بچه نیست انتظار ندارید که یه دختر ۴۰ ساله بگیره به هر حال داره ازدواج میکنه بچه دار بشه اختلاف س ...

البته بهرام رادان با همسن و سال خودش ازدواج کرده که ممکنه باردار نشه تورک ها کلا زرنگن 

ولی واقعا از ادمای مشهور و پولدار برای ازدواج بدم میاد  گلزار یه پسر تبریزی شما برید تبریز توو ...

من شمال یه دو قلو پسر دیدم انقدر قشنگ بودن بدون جراحی و لباس انچنانی دعا کردم پسر منم بزرگ شد قشنگ بشه بعد معروفیت یه بدی هایی هم داره زندگی ادم وسط ملت می ره همه می شناسن نمی شه مترو سوار شی رستوران بری تئاتر تماشا کنی گلزار تو دهه خوبی هم معروف شد اون موقع تورم نبود پول خوب گرفت جمع کرد بعد با کسانی که مخ اقتصادی داشتن کار کرد پول رو پول گذاشت وگرنه باور کن نه بازیش انچنان قشنگه نه صدای انچنان خوبی داره نقش ها اکثرن یا بچه مایه داره یا عاشق پیشه اصلا لاتی بازی کردن بهش نمیاد تو ساخت ایران دیدم.

من دوست دارم کار دوبله رو امتحان کنم صدای خوبی دارم ولی وقت نکردم تا حالا دنبالش برم

نه شایعه س باباش یه تاجر خیلی معروفه که با گلزارم شریک و همکاره

من همیشه تصورم بود گلزار زن بگیره زنش مثل زن بهرام رادان یا زن پژمان جمشیدی باشه تحصیل کرده لاکچری پولدار خوشگل خوش استایل کلا از گلزار این جور ازدواج مخفی بعید بود

ولی واقعا از ادمای مشهور و پولدار برای ازدواج بدم میاد  گلزار یه پسر تبریزی شما برید تبریز توو ...

شما قمی نبودی قرار بود با دکتر یزدانی زایمان کنی؟زایمان کردی با یزدانی دکتر خوبیه؟