میخوام ببینم همسرتون به خانوما هم برنامه میدن ؟ شما با این موضوع مشکلی ندارید ؟!
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یا طرف بیاد بگه مثلا میخام بازو هام کوچیک شه بعد براش برنامه بنویسه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
برنامه چطوری؟ مثلا عکس بفرستن بعد بر اساس بدنشون برنامه بده یا طرف بیاد بگه مثلا میخام بازو هام کو ...
برنامه ی تغذیه .
سمت ما اساسا مربی هرکس،هم جنس خودشه،مگر اینکه دیگه برنامه هاش آس باشه
مثلا تو اینستا ، برنامه غذایی میدن یسری بدنسازای آقا
مشکلش چیه که برنامه نده یه گروه تشکیل داده پیام کلی میذاره
همسر شما ؟
مشکلش چیه که برنامه نده یه گروه تشکیل داده پیام کلی میذاره
من نامزدم چندین ساله بدنسازی میکنه ، تو اینستا گفت به چند نفر برنامه غذایی داده که حالا غریبه هم بودن
من خیلیییی دارم اذیت میشم اصلا انگار دارم زجر میکشم مثل پارانوئیدی ها شدم ، آخه سر این برنامه دادن چند تا خانم غریبه رو فالو داره که پیجشون شخصی