آخه فهمیدم عقل مردا توش شکم و (ببخشید) زیر شکمشونه!
اگر بتونی شکم شوهرت رو خوب سیر نگهداری و به نیازای جنسیشون به موقع برسی تو میشی ملکه ذهنشون.
خیلی وقتا میشه حرفی میزنم که میفهمم شوهرم ناراحت شده یا اون کاری کرده که خیلی عصبانی شدم؛ میرم براش یه چایی با دارچین و هل و زعفرون دم میدم و میام سرم و میزارم رو پاش و فقط تلویزیون نگاه میکنم؛ اینجوری هم بودنش ارامش میده بهم؛ هم فرصت دلخور شدن ازهم نداریم هم خوشش میاد.
شوهرم اصلا اهل طلاخریدن نبود نه بخاطر پولش؛ مرده دیگه و از اینجور چیزا خوشش نمیامد و توی عقد کامل این موضوع رو فهمیده بودم؛ و برای همین برای مراسم عروسیمون یه سرویس عالی ولی با قیمت مناسب گرفتم و مرتب بهش اثبات میکردم که برام اهمیت نداره! ولی بعد عروسیمون هرچی سکه کادو اومده بود رفتم و دادم و یک دستبند عالی گرفتم و وقتی اومد خونه بهش نشون دادم.
اعتراض که نکرد هیچ؛ چون با ذوق و شوق و شوخی بهش نشون دادم خوشش آمد و بعد از اون بعد از هرمدتی مقداری پول بهم میداد تا برای خودم طلا بگیرم!
با شوهرتون بازی کنین!
حتی شده درحد بازی منچ یا تخته نرد یا دوز و...
مردا ازینکه تو بازی جر بزنن خوششون میاد و دوست دارن با سر و صدا بازی کنن. این موقعیت رو برای خودتون آماده کنین که همبازی و همپای اونا باشین.
توی جمعهای خانوادگی با رمزتون به هم بوس بفرستین و با کمال احترام و بدون اینکه کسی متوجه بشه با همین علامتای رمزی معاشقه کنین!