نازليم مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 عنوان خانم هاي زايمان كرده | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست خانمها بعداززايمانم ك داره ميشه ١سال،يه غم بزرگي توي دلم هستش نميدونم چيكارش كنم،اوايل ك خيليي شديد و وحشتناكتربودش،تجربه شماچيه؟ 1402/03/19 | 01:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 واقعيت ازخداپنهون نيس ازشما چه پنهون،ثبت احوال گفت برو دادگاه رفتم دوبارراي منفي صادركردن،اسمش نازلي ... علت رای منفی چی بود لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 واقعيت ازخداپنهون نيس ازشما چه پنهون،ثبت احوال گفت برو دادگاه رفتم دوبارراي منفي صادركردن،اسمش نازلي ... تعویض اسم خیلی راحته ک. علت رو ی دروغی مینوشتی قبول کنن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 تعویض اسم خیلی راحته ک. علت رو ی دروغی مینوشتی قبول کنن خيلي نوشتيم ولي قاضي راي منفي داد،كلا روح و روانم ي جورخاصيه،حرف دلمم ب كسي نميتونم بگم چون كلا اززايمانم ب اينور خيلي بهم ريختم
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 علت رای منفی چی بود چرت و پرت ،منفي صادر كرده ر بزرگ بشه خودش تصميم ميگيره
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 خيلي نوشتيم ولي قاضي راي منفي داد،كلا روح و روانم ي جورخاصيه،حرف دلمم ب كسي نميتونم بگم چون كلا اززا ... چ قاصی نامردی. اسم هایی ک ناز داره توش رو ک راحت عوض میکنن. پدرش درخواست داد یا شما لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 ولی اسی از حق نگذرم، اسم نازلی جز زیبا ترین اسم هایی هست ک تا بحال شنیدم مخصوصا اگه بچه اروم و قشنگ باشهبه به لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 چ قاصی نامردی. اسم هایی ک ناز داره توش رو ک راحت عوض میکنن. پدرش درخواست داد یا شما پدرش درخواست داد،كلانميدونم چرا،احتمالا قاضيه يكم سختتگيربوده ديگه،ولي شوهرم تو دادخواست زده بود ك اسم مذهبي ميخواد بزاره،ولي من مدهبي تمايلي ندارم بزارم
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 ولی اسی از حق نگذرم، اسم نازلی جز زیبا ترین اسم هایی هست ک تا بحال شنیدم مخصوصا اگه بچه اروم و قشنگ ... ممنون عزيزم شمالطف داري
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 اسم بچت ک قشنگه ،زشت بود میگفتم بهتاحتمالا کم خونی و کم خابی داریاینا رو درمان کن تا فکر و خیال اسم از ذهنت در بیاد لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 اسم بچت ک قشنگه ،زشت بود میگفتم بهت احتمالا کم خونی و کم خابی داری اینا رو درمان کن تا فکر و خیال ... اره ميگم كلابهم ريخته شدم،
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 اره ميگم كلابهم ريخته شدم، زایمان بنیه ادمو تخلیه میکنه ب خودت برس. فقط بخابببببببب لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
نازليم مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 289 زایمان بنیه ادمو تخلیه میکنه ب خودت برس. فقط بخابببببببب خداروشكر زايمان خوبي داشتم ولي بقول شماضعيف شدم و كلي بهم ريختم،واقعاهيچكس جزخود ادم ب دادخودش نميتونه برسه
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83724 خداروشكر زايمان خوبي داشتم ولي بقول شماضعيف شدم و كلي بهم ريختم،واقعاهيچكس جزخود ادم ب دادخودش نميتو ... اینو از من ب گوش ات اویزون کن. روزایی ک خوب خوابیدی امیدوار تریاز فردا چک کن ببین همینه ک میگمفعلا فقط خواب خودت و گل دخترتو زیاد کن. ی بوس ابدار از طرف من بکن. ی سالگی اوج گوگولی بودن بچه هاس لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 اره بنظرم زایمان طبیعی بیشتر افسردگی میاره چون آدم خیلی زجر میکشه تا زایمان کنه بعد اون درد ورنجا همش تو ذهنن مرور میشن آدمو آزار میدن 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚