2777
2789
عنوان

خانم هاي زايمان كرده

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
واقعيت ازخداپنهون نيس ازشما چه پنهون،ثبت احوال گفت برو دادگاه رفتم دوبارراي منفي صادركردن،اسمش نازلي ...

علت رای منفی چی بود 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

واقعيت ازخداپنهون نيس ازشما چه پنهون،ثبت احوال گفت برو دادگاه رفتم دوبارراي منفي صادركردن،اسمش نازلي ...

تعویض اسم خیلی راحته ک. علت رو ی دروغی مینوشتی قبول کنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعویض اسم خیلی راحته ک. علت رو ی دروغی مینوشتی قبول کنن

خيلي نوشتيم ولي قاضي راي منفي داد،كلا روح و روانم ي جورخاصيه،حرف دلمم ب كسي نميتونم بگم چون كلا اززايمانم ب اينور خيلي بهم ريختم

خيلي نوشتيم ولي قاضي راي منفي داد،كلا روح و روانم ي جورخاصيه،حرف دلمم ب كسي نميتونم بگم چون كلا اززا ...

چ قاصی نامردی. اسم هایی ک ناز داره توش رو ک راحت عوض میکنن. پدرش درخواست داد یا شما

ولی اسی از حق نگذرم، اسم نازلی جز زیبا ترین اسم هایی هست ک تا بحال شنیدم مخصوصا اگه بچه اروم و قشنگ باشه

به به 

چ قاصی نامردی. اسم هایی ک ناز داره توش رو ک راحت عوض میکنن. پدرش درخواست داد یا شما

پدرش درخواست داد،كلانميدونم چرا،احتمالا قاضيه يكم سختتگيربوده ديگه،ولي شوهرم تو دادخواست زده بود ك اسم مذهبي ميخواد بزاره،ولي من مدهبي تمايلي ندارم بزارم

اسم بچت ک قشنگه ،زشت بود میگفتم بهت

احتمالا کم خونی و کم خابی داری

اینا رو درمان کن تا فکر و خیال اسم از ذهنت در بیاد

اره ميگم كلابهم ريخته شدم،

زایمان بنیه ادمو تخلیه میکنه ب خودت برس. فقط بخابببببببب

زایمان بنیه ادمو تخلیه میکنه ب خودت برس. فقط بخابببببببب

خداروشكر زايمان خوبي داشتم ولي بقول شماضعيف شدم و كلي بهم ريختم،واقعاهيچكس جزخود ادم ب دادخودش نميتونه برسه

خداروشكر زايمان خوبي داشتم ولي بقول شماضعيف شدم و كلي بهم ريختم،واقعاهيچكس جزخود ادم ب دادخودش نميتو ...

اینو از من ب گوش ات اویزون کن. روزایی ک خوب خوابیدی امیدوار تری

از فردا چک کن 

ببین همینه ک میگم

فعلا فقط خواب خودت و گل دخترتو زیاد کن. ی بوس ابدار از طرف من بکن. ی سالگی اوج گوگولی بودن بچه هاس

اره

بنظرم زایمان طبیعی بیشتر افسردگی میاره چون آدم خیلی زجر میکشه تا زایمان کنه بعد اون درد ورنجا همش تو ذهنن مرور میشن آدمو آزار میدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚