2777
2789
عنوان

باز باید امشب یه دلیلی باشه ....

590 بازدید | 18 پست

که اعصاب برینه

که تعلیق بشی 

که فردا پاشی ببینی کاربریت نیس 

آخه عزیز من به کاربرای یک سایت چه ربطی داره تو توی زندگیت چیکار کردی 

اینجا همه یه نظر دارن فک میکنن خودشون از همه پاک ترن مخصوصا با دو کلمه .... تموم میشه می‌ره پی کارش 

نه گل من توخودت میدونی اشتباهی مرتکب شدی سعی کن باز پیش نیاد 

نه که بیای با خرافات و ذهن مزخرف خودشون به تو تحمیل کنن که چیکار کنی چیکار نکنی 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

ناز داره وای قر کمرش

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناز داره وای قر کمرش

🤦🏻‍♀️😂

این وقت شب باید نت من بزائه زیر خودش نتونم تاپیک و قفل کنما

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
چیشده گلم

هیچی عزیزم گذشت وترکید ولی خو از حرف ناحق بدم میاد حرصم میگیره🤯

چه ربطی داشت    

😂استارتر هرچی تو ذهنش اومد نوشته ماهم نفهمیدیم چیشده.منم همینکارو کردم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
چی شده اسی 

یه بنده خدا اومده بود تاپیک گذاشته بود 

بقیه بهش میگفتن می‌تونه چیکار کنه که بعدش عذاب وجدان نداشته باشی به یارو که باهاشی محرم بشی واسه اون موقعی که باهاش ... داری🤌😒

حرفای چرت و پرت که خودشون رو بزه پیغمبر میدونن

😂استارتر هرچی تو ذهنش اومد نوشته ماهم نفهمیدیم چیشده.منم همینکارو کردم

😂😂😂عصبانی شدم چون می‌دونم فردا نی نی یار تعلیقم کرده 

اها از اون لحاظ    

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂💔

یه بنده خدا اومده بود تاپیک گذاشته بود  بقیه بهش میگفتن می‌تونه چیکار کنه که بعدش عذاب وجدان ن ...

اها   میدونم کدوم تاپیکو میگی پناه بر خدا مگر میشه شوهر داری به یکی دیگم محرم بشی

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اها    میدونم کدوم تاپیکو میگی پناه بر خدا مگر میشه شوهر داری به یکی دیگم محرم بشی

همین والا 😒🤦🏻‍♀️راهکار غلط هم میدادنا رو حرف شونم با قاطعیت تاکید میکردن و میگفتن از زناکاری من بهتره 

آخه بگو منو می‌شناسی مگه عوضی 

فک میکنن خودشون هر.... هستن مام مثه خودشونیم