2777
2789

خانوما کیا تو قالب طرحدار کیک پختن؟چکار میکنید که سالم از قالب دربیاد؟

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا خیلی بد شدینا😒😒😒😒😒

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
عزیزم با کره چرب کن و آرد پاشی کن ی روغن جدا کننده هم هست اما من تاحالا استفاده نکردم

بعد کیکت سالم میاد بیرون؟قالب طرحدار منطورمه ها

باید بزاری سرد بشه، نه قالب هم چرب باشه 

شما تاحالا امتحان کردی قالب طرحدار رو؟

جدیدا خیلی بد شدینا😒😒😒😒😒

سلام

باکره منجمد چرب و ارد پاشی کنید

نیم ساعت داخل فریزر قالب رو قرار بدید

اصلا از روغن جداکننده استفاده نکنید

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
بذار کامل سرد شه 

شما امتحان کردی تو قالب طرحدار؟

کف قالب و چرب میکنم وقتی از فر دراوردم ته قالبو زیر اب سر میگیرم وقتی سرد شد برمیگردونم داخل ظرف و یه نکته دیگه اینکه با چاقو دورتادور کیکو جدا میکنم از قالب

یه دختر باید شبیه پروانه باشه:)         دیدنش زیبا، گرفتنش سخت 🦋💜