2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر که همه میگن از شجاعت و یار بودن باید پسر آفریده میشد 

همیشه عاشق تجربه های جدیده 

به ونگوگ ارادت خاصی داره و توی همه زمینه ها هنرمنده

عاشق فوتباله و حتی شب امتحان هم اگه فوتبال باشه نمیتونه ازش بگذره 

خیلی عاطفیه و زود احساساتی میشه 

توی جامعه آدم خونگرمیه و سعی می‌کنه همیشه بخنده و بقیه رو شاد نگه داره 

وقتی گریه می‌کنه تا وقتی که خوابش ببره گریه می‌کنه و عاشق اینه توی ماشین بشینه و تا وقتی خوابش ببره با ماشین دورش بزنن 

بعضی اوقات هم زود از کوره در میرع 

به بقیه نمیگه تا چه حد دوستشون داره تا حدی که بعضی نزدیکان فکر میکنن اصلا دوستشون ندارن ولی اون عاشقشونه 

برای هدف هاش هم میجنگه🥰

من دختری ام ک همیشه اروم بود و تو زندگیش هیچوقت دلش نمیخواست ب خونوادش و مخصوصا پدر و مادرش بی احترامی کنه. کسی ک با بوجود اومدن یع سری مشکلات، شخصیتش عوض شده و دیگه اون دختر درس خون ک همیشه رتبه اول بود، نیست. ادمی ک برا اولین بار امسال(سال دوازدهم) احتمالا درساشو میفته و حسابی حس عذاب وجدان داره .. کسی ک دلش میخواد بتونه قوی باشه و عبور کنه از این روزا .. و برسه ب ارامشی ک با محبت و احترام از سمت خونوادش همراه باشه.. من دختریم ک هیچوقت عشق بین پدر و مادرم رو ندیدم، ولی میدونم هردوشون عاشق منن و جوونیشون رو فدای من کردن. کاش میشد خونوادم دوباره دور هم جمع میشدن.. کاش مامان و بابام عاشق هم بودن و من از دیدن این عشق لذت میبردم

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨