2777
2789
عنوان

چکار کنم قبول کنن؟؟

269 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۷ سالمه ۱ سال میشه که مدرک Isdlکامپیوتر رو گرفتم و خلاصه علاقه شدید به کامپیوتر و اینترنت دارم

و از لحاظ مالی خداروشکر مشکل نداریم همه چیم مرفه هست اما دوست دارم تابستون برم سرکار حتی در حد کارآموزی که یه حقوق کم بهم بدن توی رشته کامپیوتر و اینا و میخوام مستقل باشم خوشم میا رو پا خودم باشم

و دلم میخا بنا به دلایلی از فضای خونه بزنم بیرون

اما پدرم بشدت مخالفن حتی یبار کخ مطرح کردم شدید برخورد کرد که بچسب به درست(رشته تجربی ام)و من خیلی ناامیدم

دلم میخا مستقل باشم و حداقل پول کلاسام یا یکم از مخارج خودمو خودم تامین کنم

حالا بگین چجوری پیش برم تا وقت نگذشته بابام راضی بشه مادرم حرفی ندارن

آخه خواهر و برادر دوقلو ۸ ماهه دارم بابام میگن بیشتر کمک دست مادرت باش خیلی سخته

اما فضای خونه رو نمیتونم تحمل کنن

راه حل بدین لطفااااا چجوری راضی.کنم بابامو فکر کنم نگران حرف مردم هم هست🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙂🙂🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات راست میگه،بچسب به درست وقتی وضعتون خوبه بنظرم نیازی به کار نداری سنت هم کمه برای این ورود به ...

اخه کسایی همراه من مدرک گرفتن رفتن کارآموزی

میخام حتی شده پاره وقت برم

آخه کلاس زبان و گیتار و شنا هم دارم میرم اما حاضرم بخاطر کار دیگه نرم. علافه زیادی دارم🥺🥲💔

گلم انشالله ک موفق بشید 

درک میکنم با پدرتون صحبت کنید بگید نیاز دارید توی اجتماع باشید 

و قول بدید درستون هم بخونید 

گل حالا من متولد ۷۰ هستم و خیلی دوست دارم توی دفتر وکیل کار کنم چون با رشتم مرتبطه 

هرجا میخوام کار کنم اگهی توی دیوار میبینم بهم میگن ، به تایپ مسلط هستید ؟؟

دقیقا چی ها رو بلد باید باشم ؟؟

دوست دارم پذیرفته بشم 

تایپمو چه جوری خوب کنم ؟؟

من قبلا کلاس کامپیوتر رفتم ولی ۸ سال گذشته 

باید دوباره مرور کنم 

توی سایت ها کلیپ ببینم خوبه یا کتاب کامپیوتر قدیمو بخونم ؟؟

Word چه سالی رو بخونم ؟

شما توصیه ای برای من دارید ؟؟

خیلی نیاز به راهنماییی دارم 🙏💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
اگر میخوای از فضای خونه دور باشی برو‌کتابخونه درس بخون  برای پول دراوردن هم میتونی غیرحضوری کا ...

میدونید خرجم زیاده تامین میکنه اما دوست دارم خودم دستم تو جیبم باسه🥲🥺💔

گلم انشالله ک موفق بشید  درک میکنم با پدرتون صحبت کنید بگید نیاز دارید توی اجتماع باشید  ...

مرسی ممنون همچنین🙏❤️من خودم بشدت چون علاقه دارم و خیلی پاور پوینت درست کردم تایپم مسلطه با تکرار و با دو دست کار کردم

اما یک برنامه ای هست یادم نیست اسمش رو برا آموزش های اولیه یکی دوسال پیش با اون رفتم جلو خیلی موثر بود توی گوگل سرچ کنید یا یک سر تا آموزشگاه کامپیوتر برید

زیاد در ارتباط باشید با کی‌بورد و تایپ کنید باید تمرکز داشته باشید و روی صفحه کیبورد اگه دقت کرده باشید یکسری برجستگی ها هست به اونا زیاد دقت کنید تاثیر داره رو تایپ سریع

ان شاالله شما هم به چیزی میخواهید برسید...التماس دعا 🙏❤️

ببخشید اینو میگم ولی فک کنم خوشی زده زسر دلت

نه دارم تو خونه خفه میشم و توی سرم کلی آرزو و هدف هست که فکر میکنم با اینکه نذارن کار کنم دستو پامو میبندن دیگه مستقل نمیشم 💔

عزیزم درسات اول میرسی کار کنی حداقل قبولی رو در بیار برو کاز کن و درس بخون با ی تیر دونشون بزن

اخه تابستون درس نمیخونم خیلی ۴۵ روز آخر میخوام یکم پول در بیارم چجوری راضی کنم اینو بگید؟

اخه تابستون درس نمیخونم خیلی ۴۵ روز آخر میخوام یکم پول در بیارم چجوری راضی کنم اینو بگید؟

سعی کن باش حرف بزنی قربون صدقش برو بش بگو بابا درسته از نظر مالی مشکلی نداریم ولی بزار رو پاهام بایستم و بتونم از الن ب خودم توکل کنم تافردا نیازمند گسی نشم مخشو بزن باحرفای خوب