2777
2789
عنوان

بزرگی لوزه در کودک ۳ساله

193 بازدید | 7 پست

سلام .پسر سه ساله ای دارم که تقریبا هفت هشت ماهه متوجه بزرگی لوزه هاش شدم 

بردمش متخصص یه سری سوال پرسید از جمله اینکه شب خرو پف می‌کنه .پسرم خر و پف نمیکنه ولی خیلی از خواب بیدار میشه  و گاهی حس میکنم نفسش تنگ میشه برای همین بیدار میشه 

حالا گفت برین عمل کنین وگرنه که تا شش هفت سالگی خودش خوب میشه ولی من دو دلم نمی‌دونم چیکار کنم .بلاخره یک عضو رو خارج میکنن ،میترسم بیشتر از نفعش براش  ضرر داشته باشه 

کسی تجربه ای داره در این مورد؟

اره بردارخوب میشه من اطرافم زیاد دراوردن بچه هاشون بزرگم بودن شش هفت سالع خوبم نشده بودن که دراوردن& ...

وزن و قدشونم بعد عمل بهتر رشد کرده؟

چون پسرم ضعیفه و شوهرم مدام میگه عملش کنیم رشدش خوب میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن و قدشونم بعد عمل بهتر رشد کرده؟ چون پسرم ضعیفه و شوهرم مدام میگه عملش کنیم رشدش خوب میشه

نه ربطی نداشت به وزنشون ولی کمترسرمامیخورن و شبهاهم راحت میخوابن

من ۵ سالگی لوزه سوم عمل کردم الانم ۲۲ سالمه لوزه چهارم دارم خیلی سخته حتما عملش کن منو مامانم تا عمل کنم شب نمیخوابید که خفه نشم با بابام نوبتی بالا سرم بودن نفسم میرفت بلندم میکردن تکیه میدادن به دیوار الانم ۱۶ روزه زایمان کردم ۶ ماه دیگه نوبت عملمه گاهی میگم الان خفه میشم شوهرم بلندم میکنه اصلا تنهایی جرات خوابیدن ندارم یکی باید پیشم باشه وگرنه خفه میشم

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

به نظرم حتما یه دکتر خوب پیدا کن و بردار لوزه اش رو. من لوزه داشتم و عمل نکردم ولی هنوزم مشکلاتش با من هست. از بچگی خیلی راحت سرما میخورم و با هر سرماخوردگی گوشم هم دچار مشکل میشه. شکل استخوان فک و بینیم هم به خاطر تنفس بد تغییر کرده، اما خواهرزاده ام که لوزه سوم داشت عمل کرد البته دکتر یکی از لوزه ها رو براش باقی گذاشت و فقط دو روز بعد از عمل مشکل تنگی نفسش توی خواب کاملا برطرف شد همینطور سرماخوردگیهای مکرر و گوش دردش کامل از بین رفت.