2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم منم باردارم  انشالله نی نیت سالم و سلامته استرس سمه برات  باهاش حرف بزن آروم ...

عزیزم من تازه فهمیدم باردارم الان برم پیش دکتر یا فعلا نیازی نیست؟

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
عزیزم من تازه فهمیدم باردارم الان برم پیش دکتر یا فعلا نیازی نیست؟

تا هفته 7 و 8 اگه مشکلی نداری نیازی نیست 

کاری نمیکنه 

فقط قرص فولیک اسید میده 

اگه مکمل دیگه میخوای برو برات بنویسه 

اگه قبلا آزمایش تیروئید اینام ندادی زودتر بری بهتره 

اگه از دادی و مطمعنی ب نظرم نیازی نیست یدفه برو قلب ک تشکیل شد برو پیش دکتر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
تا هفته 7 و 8 اگه مشکلی نداری نیازی نیست  کاری نمیکنه  فقط قرص فولیک اسید میده  اگ ...

آزمایش های قبل بارداری رو کلا دادم فقط ویتامین دی کم بود قرص داد الان میشه اونو بخورم یا نه؟ 

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
ممنون عزیزم،دقیق نمی‌دونم فک کنم 4-5هفته 

قربونت عزیزم، ، یه دکتر زنان خوب انتخاب کن، آزمایشتو ببر پیشش ، اون دیگه بعدش واست آزمایش‌های بعدی رو مینویسه ، غربالگری هفته ۱۱ انجام میشه، سونوگرافی هفته ۱۰ برای تشکیل قلب ، بعضی ها هم زودتر میرن، آزمایش تیروئید داری ، زیر نظر بهداشت هم حتما برو 

آره همون ویتامین دی و بخور 

قرص فولیک اسید بخور 

از موعد پریودیت 3 هفته ک گذشت برو سونو انشالله قلب ک تشکیل شده بود برو دکتر تشکیل پرونده بده

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان