2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من هفته پنجم میخواستم سقط کنم بنا ب دلایلی 

میدونم بدنم با بدن فرق داره ولی 

سه بار یه مثقال زعفرون هر سری ی مثقال دم کردم غلیییظ خوردم نیوفتاد 

وزنه 50 کیلویی بلد میکردم 

می‌پریدم از رو اوپن 

مگه ب این راحتیاس آخه 

نترس هیچی نمیشه 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
ببین من هفته پنجم میخواستم سقط کنم بنا ب دلایلی  میدونم بدنم با بدن فرق داره ولی  سه بار ...

توروخدا راست میگی آنقدر گریه کردم آنقدر حالم بده میگم نکنه تکونا آنقدر محکم بوده بچه کنده شده باشد نکنه😭😭😭

توروخدا راست میگی آنقدر گریه کردم آنقدر حالم بده میگم نکنه تکونا آنقدر محکم بوده بچه کنده شده باشد ن ...

از کجا کنده شه 🥺

اون الان اندازه یدونه عدسه 🥺

هیچی نمیشه استرس ب خودت نده اگه چیزی میشد الان درد داشتی

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
توروخدا توام بارداری برا من نی نیم دعا کن

آره عزیزم منم باردارم 

انشالله نی نیت سالم و سلامته

استرس سمه برات 

باهاش حرف بزن آروم میشی🥺

خب بهش میگفتی آروم برو وگرنه تو ماشینت بالا میارم الکی عق میزدی می‌ترسید وایمیستاد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
توروخدا راست میگی آنقدر گریه کردم آنقدر حالم بده میگم نکنه تکونا آنقدر محکم بوده بچه کنده شده باشد ن ...

نه عزیزم مگه با چسب مایع چسبوندنش به رحمت؟

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️