2777
2789
عنوان

هعی چرا من شانس ندارم؟

1107 بازدید | 13 پست

نمیدونم شانسه یا قسمت 

ولی هرچی هست چرا من از بین دخترا دقیقاً چرا من باید همچنین اتفاقی برام بیوفته؟ چرا از بین دخترایی که دقیقاً قبل و بعد ومن ازدواج کردن و خوشبختن من ختم به طلاق بشه من چیم از اونا کم‌بود؟ بخدا ناشکری نمیکنم بعضی وقتا بازم خدامو شکر میکنم که مثلاً بچه ندارم وسنمم کمه میتونم بعداً دوباره خانواده تشکیل بدم ولی وقتی این دخترا رو میبینم واقعا دلم میگیره...جاییو ندارم دردِدلمو بگم اومدم اینجا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرنوشت

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

این فقط شانس شما نیست و نبوده وقتی قرار باشه اول زندگی یه  نفر خراب بشه من و شما نداره خراب میشه افسوس خوردن چیزی را بهتر نکرده هیچ وقت اگه مقایسه کردن خودت با دیگران باعث ناامیدی شده براتون خیلی عذاب نده خودت را  اتفاق بد باید بیفته نمیشه کاریش کرد اما فرصت دوباره از کسی گرفته نشده با ماتم گرفتن اوضاع کسی بهتر نشده تا به حال فقط-از تنش دوری کن شما فقط الان رفیقات را میبینی و خبر از بعد اونها نداری  ممکن یه زندگی بعد چند سال  خوشی هم خراب بشه .

دوسش داشتم ولی الان ندارم واقعا چرا باید آدمی که دوسم نداره رو دوست داشته باشم

پس دیگ لفظ بد نیا ، منفی حرف نزن ی جا هم گفته بودی دختر ب حساب نمیام . ببین من اینجا فهمیدم که خیلیا فقط به خاطر اینک ی بار رابطه داشتن به خودشون مینازن یعنی تمااااام ارزش خودشون رو در همون میبینن . یعنی بیخود ترین طرز فکر . زندگی همیشه اینطوری نیست ک همه چی به روال باشه . این باعث میشه تو آگاه‌تر بشه و با دقت بیشتری تصمیم بگیری . خدا برای همه روز خوب کنار گذاشته 

پس دیگ لفظ بد نیا ، منفی حرف نزن ی جا هم گفته بودی دختر ب حساب نمیام . ببین من اینجا فهمیدم ...

متاسفم من از این می‌سوزم چون خودمو در اختیار کسی که لیاقت نداره قرار دادم من بدنم حریم خصوصی منه از این می‌سوزم چون منو دیده حتی بعضی وقتا حالم از خودم بهم میخوره 

این فقط شانس شما نیست و نبوده وقتی قرار باشه اول زندگی یه  نفر خراب بشه من و شما نداره خراب میش ...

راست میگید اتفاق بد باید بیوفته دیگه نمیشه کاریش کرد ای کاش زودتر بیوفته تموم شه واقعا دو سال شد دارم عذاب میکشم

من که همچنان سعی میکنم حالمو خوب کنم هرطور شده 

متاسفم من از این می‌سوزم چون خودمو در اختیار کسی که لیاقت نداره قرار دادم من بدنم حریم خصوصی منه از ...

وااا این چه حرفیه دیگ گذشته . خطا هم بوده گذشته راه جبران همیشههه هست ‌‌ ببین دختر همسایمون ۴۰ سالشه دو تا بچه ۱۸ ساله هم داره پارسال با ی پسر ۲۵ ساله که هم اوضاع مالی خوبی داره هم ظاهر خوبی داره ازدواج کرد واااقعا شوهرش دورش میگرده . می‌دونی همیشه هم می‌گفت باید با کسی ازدواج کنم ک قد بلند و به روز باشه همون هم شد. خودش هم به جای غصه خوردن روز به روز پیشرفت کرد . مطمئنم یک ثانیه هم ب این فکر نکرد ک قیلا رابطه داشته یا زایمان داشته ‌‌البته تو این سایت طرز فکرهایی میبینی ک شاخ درمیاری اما ازت می‌خوام توجه نکنی  

وااا این چه حرفیه دیگ گذشته . خطا هم بوده گذشته راه جبران همیشههه هست ‌‌ ببین دختر همسایمون ۴۰ سالشه ...

دقیقا درست میگید شما 

من تنها آرزوم اینه که یکی بیاد منو بیشتر از خانوادم دوست داشته باشه:)) همین.

دقیقا درست میگید شما  من تنها آرزوم اینه که یکی بیاد منو بیشتر از خانوادم دوست داشته باشه:)) ه ...

منم تو خونه خیلی مشکل دارم واااقعا دوستم ندارن اما اهمیت نمیدم.  خودم ، خودمو دوست دارم همین کافیه اگه کسی هم اومد خوش اومد