2777
2789
عنوان

روانپز‌شک چطوریه

224 بازدید | 20 پست

روانشناس نه، روانپزشک، باهات صحبت میکنه؟ و مثلا مثل مشاوره از مشکلاتت و عمقش زیاد سؤال میپرسه و اینا، بعد دارو میده؟ یا نه مشکلتو میپرسه دارو میده به سلامت؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه شو ندارم

تجربه روانشناس دارم ی جلسه رفتم اصلا راضی نبودم انگار کتاب رازو حفظ کرده بود تحویلم بده

روانکاو هم روتین میرم ماهی دوبار میرفتم که دو ماهه نشد برم باید مجدد ادامه بدم به شددددت راضی بودم دلمم تنگ شده واسه جلسات روانکاوی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

فقط سوال میپرسه و دارو تجویز میکنه سریع. اصلا جوابی بهت نمیده فقط لبخند شاید بزنه و سوالات بیشتر بپر ...

اگه اینطوریه که چند جلسه روانشناسم درکنارش باید برم😑

روانکاوی چه فرقی با اینا داره، چیکار میکنه

روانتو میکاوه😂😂

نه جدی میگم روز اول بهم گفت اگه میخوای بهت امید بی خود بدم انگیزه آلکی بدم دنیا رو سفید نشونت بدم کار من نیست من بدیها رو میارم جلو چشمت مشکلاتتو کمبودهاتو احساسات فروخورده تو دوباره بیدار میکنم احساساتی که سرکوب شدن حتی در کودکی دوباره احیا میکنم تا باهاشون رو در رو بشی حلشون کنی بروزشون بدی

واقعا هم همینطوره اصلا نمیفهمم یک ساعت چطور میگذره غرق میشم ناخوداگاه گریه میکنم ناخوداگاه عصبی میشم 

اگه تونستی روانکاو کاربلد پیدا کنی امتحان کن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یعنی اگه دکتر خوبی باشه صحبت میکنه باهات؟ یا نه کلا فرق میکنه طرز کارشون باهم

کار روانشناس بیشتر شناخته و رفع مشکل از طریق صحبت کردنه ولی من شنیدم که روانپزشک اول از مشکل اطلاع پیدا می‌کنه بعد از صحبت اگر نیاز به دارو دید دارو میده

من یه روانپزشک توی سایت میشناسم،اگر بخواید میتونم کاربریش رو بدم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

تجربه شو ندارم تجربه روانشناس دارم ی جلسه رفتم اصلا راضی نبودم انگار کتاب رازو حفظ کرده بود تحویلم ...

روانکاوی یه شاخه از روانشناسیه درسته؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت