2777
2789
عنوان

درد یه نقطه از شکم😭😭

9454 بازدید | 43 پست

سلام بجه ها چند وقتیه یه ناحیه از شکمم درد میکنه...دردش مداوم نیست خیلیم زیاد نیست

چهارتا انگشت بالای نافم سمت راست تا پهلوم 

چکاپ کامل دادم هنه چیز نرمال بود 

دکتر دوبار معاینه کرد گفت هیچی نیست سونوام دادم هیجی نبود صفراام گفت تو سونو نیست

پس این درد از چیه خیلیییی نگرانم 

همش میگم نکنه دور از جون توده ای چیزی هست😭😭دارم روانی میشم

تجربه ای ندارید؟

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از معده باشه

اخه اصلا معدم اذیتم نمیکنه

دکتر گفت از دیسک کمرته و اینکه بچتو زیاد بغل میکنی 

شما تاحالا دیدی کسی از دیسک کمر دلش درد کنه؟؟

اگر توده بود سونو قطعا نشون میداد . یه مدت برو باشگاه حرکات تقویت عضله شکم بزن ببین تاثیر داره

اصلا فکر و خیال نابودم کرده😭😭😭

احتمالا سنگ کیسه صفرا داری چون درد منم همینجایی ک میگی بعلاوه معده و قفسه سینه و پشت ک تو هرکس ی جور نشون میده دردو

اینکه کیسه صفرارو نشون نداده شاید ناشتا نبودی یا غذایی خوردی ک صفرا خالی شده براهمون تو سونو نشون نمیده 

اخه اصلا معدم اذیتم نمیکنه دکتر گفت از دیسک کمرته و اینکه بچتو زیاد بغل میکنی  شما تاحالا دید ...

نه من ندیدم ولی خودم دردم مثل شما بود از معدم بود یه سر پیش دکتر گوارش برو ضرر نداره

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
احتمالا سنگ کیسه صفرا داری چون درد منم همینجایی ک میگی بعلاوه معده و قفسه سینه و پشت ک تو هرکس ی جور ...

نه ناشتا نبودم اصلا 

نه من ندیدم ولی خودم دردم مثل شما بود از معدم بود یه سر پیش دکتر گوارش برو ضرر نداره

هنش میگم چیز خطرناکی نباشه دارم دیوونه میشم😭😭اگه چیز خطرناکی بود به نظرت تو چکاپ مشخص میشد؟

احتمالا سنگ کیسه صفرا داری چون درد منم همینجایی ک میگی بعلاوه معده و قفسه سینه و پشت ک تو هرکس ی جور ...

برا شماام بعضی وقتا میسوخت؟

هنش میگم چیز خطرناکی نباشه دارم دیوونه میشم😭😭اگه چیز خطرناکی بود به نظرت تو چکاپ مشخص میشد؟

وقتی چکاپ کامل دادی چیزی نشون نداده یعنی خطری نیست بنظرم اگر یکم ذهنت رو خالی کنی یکم استراحت داشته باشی حالتم خوبی بنظرم بیشتر درگیری و آشفتگی ذهنی داری تا جسمی

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸
وقتی چکاپ کامل دادی چیزی نشون نداده یعنی خطری نیست بنظرم اگر یکم ذهنت رو خالی کنی یکم استراحت داشته ...

اره دقیقا

وقتی سرم گرمه اصلا درد نداره😭😭

دیگه از خودم خسته شدم

دعا کن برام

نه ناشتا نبودم اصلا 

باید ناشتا باشی ک صفرا جمع شه تو کیسه بتونن ببینن 

من یکسال معده درد داشتم هردارویی میخوردم خوب نمیشد یا موقتی خوب میشد آندوسکوپی هم رفتم رفلاکس صفرا نشون داد دارو داد خوردم خوب شدم تموم ک شد باز درد برگشت اینبار دور نافم و بالاتر از ناف سمت راست ،معده پشت قفسه سینه درد میکرد اخر رفتم سونو دیدم سنگ صفراس هفته بعدم نوبت عمل داد دکتر