2777
2789

هم دردیم

ولی با این تفاوت که  من از ۲۳سالگی بی مادر شدم الانم ۳۰سالمه

مادر بعد تو همه چیز بهم خورد همه چیز دیگه مثل قبل نشد هیشکی رو ندارم مامانم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هم دردیم ولی با این تفاوت که  من از ۲۳سالگی بی مادر شدم الانم ۳۰سالمه  مادر بعد تو همه چ ...

من ک تو ۱۸ سالگی بی مادر شدم الانم ۲۴ سالمه 

من خیلییییی سختی کشیدم هیچ کسم جز خدا پشتم نبود 

خدایا خودت بساز 💖💖
من ک تو ۱۸ سالگی بی مادر شدم الانم ۲۴ سالمه  من خیلییییی سختی کشیدم هیچ کسم جز خدا پشتم نبود&n ...

روح مادرتون قرین رحمت 

انشالله جایگاهشون جنت باشه 

درکتون میکنم با تمام وجودم

من از زندگیم بخوام  بگم میگی پیش خودت که چقدر خوشبختی👌✌️

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

روح مادرتون قرین رحمت  انشالله جایگاهشون جنت باشه  درکتون میکنم با تمام وجودم من از زند ...

مرسی همچنین عزیزم 

ولی هیشکی فک میکنم مث من سختی نکشیده 

خدایا خودت بساز 💖💖
مرسی همچنین عزیزم  ولی هیشکی فک میکنم مث من سختی نکشیده

بذار بگم از سختیام تو سن ۱۲سالگی عروسم کردن هر چی جلوشون وایسادم با کتک و فهش دادن ب یکی که ۱۳سال ازام بزرگتر بود و با هزار جور اختلاف فرهنگی و خلق و خو

تو سن ۱۷سالگی از رو نادانی و اینکه هیچی نمیفهمیدم و همش فکر خلاص شدن از اون بیشعور بودم که حامله شدم و بعدش هر چی خواستم بندازم نشد که نشد انگار زمین و زمان  دست ب دست هم داده بودن که ب معنای واقعی کلمه بدبخت شم 

بچه بدنیا آمد خوشی نیاورد هیچ افسردگی بعد زایمان گرفتم چن بار دست ب خودکشی زدم نشد که نشد با بچه ام شدم همدم و هم بازی ولی ۲۵سالگیم مادرمو تیکه ای وجودم رو خدا ازام گرفت صبح ساعت ۵زنگ زدن که مادرت مرده همینطور من داشتم دیونه میشدم 

و کلی سختی بعدش کشیدم تا مامانم بوداون بیشعور کمتر دست روم بلند می‌کرد ولی بعد مادرم تحقیراش زدناش بیشتر شد 

همش منو با بچه ام تهدید می‌کرد میگفت بخوای درخواست طلاق بدی بچه رو ازت میگیرم 

و منو تو یه روز که کلی کتک زده بود بچه رو با خودش برداشت برد گفت تا من میام یا کورتون گم  میکنی یا میمونی و زندگیت رو میکنی منم تو دستم  کلی نامه پزشک قانونی داشتم رفتم و طلاق گرفتم الان مینویسم شاید برا شما آسون باشه ولی برا من بی مادر خیلی خیلی سخت گذشت 

بعدش هم چونکه قاضی رای رو تو دادگاه بدوی و تجدید نظر ب نفع من داده بود کاری کرد که من از کل حق و حقوقم بگذرم آخر سری هم که قاضی ۲هفته  ۴۸ساعت وقت ملاقات داده بود تا بچمو ببینم نیاوردن بعد کلی دوندگی و اینکه وکیل گرفتم و ب زور بچه رو آوردن ولی اونقدر بچه رو یاد داده بودن و برده بردن پیش روان پزشک که تا منو دید گفت تو بابامو دوست نداشتی منم تورو نمیخوام 

ولی قاضی بهم گفت من هررروز ۱۰۰تا رو مثل این میبینم که خانوادهاشون یادشون دادن ولی تو بچه ای برو دنبال سرنوشتت اگه بچه ات خوب بود میاد پیدات میکنه وگرنه اگه مثل پدرش بود از الان بره بهتره 

‌خیلی اتفاقای دیگه عزیزم اینارو گفتم که بدونی بدتر از توام بودن و هسش

هرگز حمایت نشدم 

سرزنش شدم 

چقد غصه خوردم و اذیت شدم 

خیلی سخته مادر داشته باشی و نخادت 

و بدونی نمیخادت. 

یا نه همیشه فکر میکنی میخادم یا نه؟؟؟؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

بذار بگم از سختیام تو سن ۱۲سالگی عروسم کردن هر چی جلوشون وایسادم با کتک و فهش دادن ب یکی که ۱۳سال از ...

اخ بمیرم برا دلت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اخ بمیرم برا دلت

خدا نکنه فدات شم 

ولی فک نکنم مثل من کسی درد کشیده  باشه ✌️

حالا من ریز ب ریزش رو نگفتم بگم تا استخون آدم آتیش میگیره 

هرگز حمایت نشدم  سرزنش شدم  چقد غصه خوردم و اذیت شدم  خیلی سخته مادر داشته باشی و ...

دقیقا

همیشه میگم خوش بحال اونایی که مادرشون هواشونو داره

نه اینکه ناراحت باشه از یه موضوعی که ربطی به تو نداره اما ساک بچه تو رو بندازه ازاتاق بیرون

قشنگ خجالت زده شدم

بعدش که اروم شد جمعش کرد اما من خورد شدم جلوی همه

چرا لباسای من وبچم

همه خواهرام بودن 

دوماهه نرفتم ده دقیقه راهه اما دلم نمیره 

فقط این نیست ها بخوام بگم یه کتاب میشه نوشت

از بچگی تاالان

هرمادری مادری بلد نیست

بهشتم زیر پای همه ی مادرا نیست

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بذار بگم از سختیام تو سن ۱۲سالگی عروسم کردن هر چی جلوشون وایسادم با کتک و فهش دادن ب یکی که ۱۳سال از ...

پس بزار منم بگم 

مامانم ک فوت شد من بعد یه سال نامزد کردم بابام ازدواج کرد 

زن بابام باهام لج هروقت از خونه نامزدم میرفتم خونمون یع دعوای راه مینداخت بابام از خونه بیرونم میکرد ما شهرستان بودیم شوهر یه شهر دیگ طفلک اونم مادر نداره وعض مالیشم خوب نبود یه کارگر ساده این همه راه میومد دنبالم منو می‌برد خونش اونجا شوهرم خیلی هوام داشت ولی ابجیاش با بقیع خانوادش خیلی بهم تیکه مینداخت فامیل یه جوری بهم نگا میکردن افسرده شدم بعدم ک بدون عروسی بدون جهیزیه فقط یه دست کارفرما آبجیم جور کرد رفتم خونه خودم طبقه پایین خونه پدرشوهرم خیلی اذیت شدم چه شبای  ک پول نون نداشتم گشنه خابیدم ووو خیلی دیگ 

خدایا خودت بساز 💖💖
خدا نکنه فدات شم  ولی فک نکنم مثل من کسی درد کشیده  باشه ✌️ حالا من ریز ب ریزش ...

اره خیلی سختی کشیدی

اما هرکی یجور سختی کشیده

شاید منم فکرکنم هیچکس مثل من سختی نکشیده