2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک نکنم باید بدی عکس رنگی بگیری تا چسبندگی رفع بشه بعدشم وقتی چسبندگی داشته باشی جنین بهش میچسبه گاهی وقتا نمیذاره رشد کنه موقع بدنیا اومدن هم سزارین بکنن  ب زور میکنن ازت

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

فک نکنم باید بدی عکس رنگی بگیری تا چسبندگی رفع بشه بعدشم وقتی چسبندگی داشته باشی جنین بهش میچسبه گاه ...

عکس رنگی گرفتم، یکی از لوله هام انسداد داشت، من فکر میکنم علاوه بر اون انسداد رحمم هم چسبندگی داشته باشه

حالا میخوام برم واسه انتقال، میگم اگه چسبندگی مانعه کلا قید بچه رو بزنم 

عکس رنگی گرفتم، یکی از لوله هام انسداد داشت، من فکر میکنم علاوه بر اون انسداد رحمم هم چسبندگی داشته ...

برو از مرکز ناباروری بپرس بعد قیدشده بزن ب حرف منه دیپلمه گوش نکن😒😒😒😒😒

عکس رنگی گرفتم، یکی از لوله هام انسداد داشت، من فکر میکنم علاوه بر اون انسداد رحمم هم چسبندگی داشته ...

بله مانع هست با چسبندگی هیچ دکتری انتقال نمیده چو ن اون جنین از بین میره کلی دارو میخوری همش الکی میشه

برو از مرکز ناباروری بپرس بعد قیدشده بزن ب حرف منه دیپلمه گوش نکن😒😒😒😒😒

شما عزیزدلی

اطلاعات که به مدرک نیست، ممنون که جواب دادی، گفتم تاپیک بزنم شاید کسی دقیق بدونه، آخه دکترا هم فقط میخوان تند تند ویزیت کنن خیلی با صبر و حوصله جواب نمیدن

در ضمن تو سونو سه بعدی معلوم میشه رحم چسبندگی داره یا نه 

من ک تو حاملگی سونو سه بعدی دادم معلوم نکرد تو سزارین دکتر فهمید چسبندگی دارم

بله مانع هست با چسبندگی هیچ دکتری انتقال نمیده چو ن اون جنین از بین میره کلی دارو میخوری همش الکی می ...

مطمئنی؟ میدونی چسبندگی رو چطور تشخیص میدن؟ آخه من مطمئن نیستم ولی چون قبلا عمل تخمدان انجام دادم بنظر خودم چسبندگی دارم