2777
2789

واقعیت داره ؟!کسی هست درآمد داشته باشه؟تواینستادیدم دیروزیه پیج بودمیگفت آموزش میدیم بعدش میتونیددرآمدداشته باشید،دیگه ازتوگوشی چرخیدنو سریال دیدنوایناخسته شدم کاربیرونم هرچی میرم دنبالش جورنمیشه😕

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

خودم نه ولی ادمینی 100 درصد جوابه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همشون کلاهبرداریه .همشون اولش برای ثبت نام پول میگیرن 

اینم گفت ۱۳۹تومن برای آموزش وثبت نام بایدواریزکنیدبعدش باحقوق پولوبهتون پس میدن

یعنی کسی دوروبرت هست شغلش این باشه

من خودم دوره دیدم ولی نمیخام ادمینی کنم به یک مسئله دیگه وصله که ادمینی پیش نیازشه

ولی خیلیارو دیدم که از صفر شروع کردن و به جاهای خوبی رسیدن با تلاش مستمر 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
من خودم دوره دیدم ولی نمیخام ادمینی کنم به یک مسئله دیگه وصله که ادمینی پیش نیازشه ولی خیلیارو دیدم ...

ادميني فقط مالِ اينستا هست ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

اینجوری نه

من منظورم اینکه تو بری یه دوره بخری و بعد خودت مستقل کار کنی نه به واسطه ی شرکتی چیزی

اینا کلاهبردارین منم ازم پول کرفتن بلاکم کرد طرف

ادميني فقط مالِ اينستا هست ؟ 

من راجب ادمینی اینستا دارم صحبت میکنم و اطلاعاتی دارم

راجب بقیشون چیزی نمیدونم

نه عزیزم گولشونو نخور اصلا .برای کارکردن هم مثلا ترجمه قبل اینکه متن رو بدن دوباره پول میگیرن .مثلا صدنفر پول میدن اینا متن رو بهشون میدن از این صد نفر فقط به نفر اول که زودتر ترجمه رو انجام بده پول میدن .حالا شایدم ایراد بگیرن به اونم پول ندن .در اصل یعنی هیچ .خیلی از پیچ های افشاگری گفتن که کلاهبرداریه .

نه عزیزم گولشونو نخور اصلا .برای کارکردن هم مثلا ترجمه قبل اینکه متن رو بدن دوباره پول میگیرن .مثلا ...

آهان پس که اینطور خیلی ممنونم که آگاهم کردی🙏🤗