یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم دوره دیدم ولی نمیخام ادمینی کنم به یک مسئله دیگه وصله که ادمینی پیش نیازشه
ولی خیلیارو دیدم که از صفر شروع کردن و به جاهای خوبی رسیدن با تلاش مستمر
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اینم گفت ۱۳۹تومن برای آموزش وثبت نام بایدواریزکنیدبعدش باحقوق پولوبهتون پس میدن
اینجوری نه
من منظورم اینکه تو بری یه دوره بخری و بعد خودت مستقل کار کنی نه به واسطه ی شرکتی چیزی
اینا کلاهبردارین منم ازم پول کرفتن بلاکم کرد طرف
من راجب ادمینی اینستا دارم صحبت میکنم و اطلاعاتی دارم
راجب بقیشون چیزی نمیدونم
اینم گفت ۱۳۹تومن برای آموزش وثبت نام بایدواریزکنیدبعدش باحقوق پولوبهتون پس میدن
نه عزیزم گولشونو نخور اصلا .برای کارکردن هم مثلا ترجمه قبل اینکه متن رو بدن دوباره پول میگیرن .مثلا صدنفر پول میدن اینا متن رو بهشون میدن از این صد نفر فقط به نفر اول که زودتر ترجمه رو انجام بده پول میدن .حالا شایدم ایراد بگیرن به اونم پول ندن .در اصل یعنی هیچ .خیلی از پیچ های افشاگری گفتن که کلاهبرداریه .