2777
2789
عنوان

بی بی چک حاله خیلی کمرنگ

344 بازدید | 25 پست

بچه ها من ۶ روز از پریددیم میگذره . یه ساعت پیش بی بی چک زدم . همون لحظه یه حاله خیلی کمرنگ افتاد . که تو عکس مشخص نیست دوربین گوشیم کیفیت نداره ‌ ولی با چشما نور گوشی قشنگ مشخصه . به نظرتون مثبته . 😥😥😥 یعنی میشه باردار باشم ‌ خیلی استرس دارم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

اون خط تبخیره..۲ روز دیگه با مدیکور بزن

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر هالس اره مثبته

فقط حاله خیلی کمرنگه 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اون خط تبخیره..۲ روز دیگه با مدیکور بزن

مدیکور چیه ؟

خط تبخیر چیه

آره مثبت 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
اگ هاله داره زیر ۵ دیقه مثبته مبارکه فردام محض اطمینان بزن

امشب شوهرم هست میخوام بهش بگم ‌ دیگه از فردا نیست تا شنبه شب برمیگرده خونه 

اخر شب تر نمیشه بزنم ؟

آره مثبت 

واسه شما اتفاق افتاده اینجوری؟

همون لحظه انداخته

اره همون لحظه . همراه ب خط c

همون لحظه انداخته

پس مثبته

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
پس مثبته

وایییی خدایا شکرت . 

حالا یکی دیگه گفتم یه ساعت دیگه بزنم خیالم راحت بشه