2777
2789
عنوان

خانواده ام یا عشقم

316 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من ۴ سال شد ی اقایی رو میخام خیلیم دوستم داره و دوستش دارم اون هم زبونیم ولی ساکن ی شهر دیکه اس  بعد گه دو سه باری با مامانم حرف زدم مامانم اعتراض میکرد اخرین بارم که بامامانم حرف زدم  مامان گریه اش گرف گریه میکرد میگفت فک نمیکردم این کارو بکنی تو از همه بچهام عزیزبودی  منم باگریه التماسشو میکردم بهش فرصت بده بخدا دوسش دارم گف یا من یا علی(اقایی ک دوسش دارم) الن نمیدونم چ کنم‌من‌نمیتونم دست بردارم بنظرتون با مامانم بازم حرف بزنم یا بذارم علی باش تماس بگیره ؟؟؟ وبرا مامانم‌توضیح بده؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هیکشی بیشتر از خانواده نباید برات مهم تر باشه باوز کن شاید ی روزی همین علی ای ک میگی تنهات بزاره خدای نکزده بعد اگ با خانوادت بد باشی میتونی برگردی ؟ خانواده بهترین و امن ترین سرپناهه

هروقت روز بدی رو تجربه کردی بدون ک هیچکس به تو وعده نداده که زندگیت بدون مشکل خواهد بود ولی حواست باشه ک اون فقط یک روز بد بود نه ی زندگی بد!!!

تمام دنیا عاقل شدن اما باز دختر همون اشتباه دختران سال ۵۵ رو انجام میدن🤦‍♂️🤦‍♂️. مگه نباسد از تجربه بقیه استفاده کنید.؟؟ مگه نمیدونید خانوادتون اگر میگه نه خیر خواه تون هست؟؟  بس کنید بابا بشید درس بخونید-دسگه این روزا شوهر کردن هنر نیست-اگر مردی بشین  درس بخون به یه جایی برس