2777
2789
عنوان

چقد بده ادم هیچکس رو نداشته که...

166 بازدید | 16 پست

یه شب بمونه پیشش💔..امشب تنهام از تنهایی میترسم بخصوص خونمونم قدیمیه ادم ی جوری میشه..خونه بابام هیشکی نیس جز جاریمم کسی نمیمونه اونجا هم روم نمیشه برم😭😭😭..شوهر احمقمم منو گزاشته با رفقای الدنگش رفته شب نشینی تا فردا نمیاد گوشیشم در دسترس نیس😭😭😭😭

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا هیچکس رو بیکس نکن🥺اگه مادر داشتم الان در ب در نبودم

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
حرص نخور حالا که مجبوری برو پیش همون جاری

روم نمیشه تو تاپیک قبلیمم گفتن شب جمعس میخوان راحت باشن ی جوری شدم

اگر جایی نرفتی من وقتی تنهام تو خونه اینکار و میکنم غذای مورد علاقم درست می کنم .فیلم چندتا دانلود میکنم میشینم می بینم همراه تنقلات .کتاب صوتی گوش میدم .آهنگ گوش میکنم 

زن حامله روشب تنهاگذاشته تو خونه قدیمی.  😑 چه شوهری

هرکاری کردم گفتم نرو گوش نداد🙂💔

اگر جایی نرفتی من وقتی تنهام تو خونه اینکار و میکنم غذای مورد علاقم درست می کنم .فیلم چندتا دانلود م ...

همه این کارارو مسکنم ولی باز بهم ترس القا میشه بخصوص زن باردار ک خود بخود میترسه

هرکاری کردم گفتم نرو گوش نداد🙂💔

بنظرم خودتو بزن به حال بدی    به این بهونه برو پیش جاریت       دهن شوهرتم سرویس کن   که یه شب رفتی حالم انقدر بد شد بچم داشت یچیزیش میشد از دماغش درار  

غصه نخور حالامن که مادردارم چی چندوقت پیش دلم گرفته بودرفتم خونه دوستم

هعییی خواهر چی بگم..مادر من مثل رفیق بود🙂💔

اگر جایی نرفتی من وقتی تنهام تو خونه اینکار و میکنم غذای مورد علاقم درست می کنم .فیلم چندتا دانلود م ...

کتاب صوتی ازکجاگوش میدی؟

اگه روبیکایاایتاس لینکشومیدی،ممنون

وخدایی که بشددددت کافیست❣
بنظرم خودتو بزن به حال بدی    به این بهونه برو پیش جاریت       دهن شوه ...

نشونش میدم دنیا دست کیه

الهی روحش شاد

خدا رفتگان شماروهم بیامرزه🌺

نشونش میدم دنیا دست کیه

منم از تنهایی خیلی میترسم میدونم ادم. خود به خود کلی فکرای ترسناک میکنه ولی یه  فیلم با صدای بلند  حواستو پرت میکنه من همیشه صدای تلویزیونو زیاد میکنم    یا با یکی صحبت کن.    تلفنی حالا یا چت.   حواس ادم. پرت میشه خیلی جوابه