2777
2789
عنوان

یه سوار در باره زایمان

89 بازدید | 19 پست

بچه ها موقع زایمانتون تو بیمارستا کسی که همراهتون بود ببخشید اون جاتونو دید؟؟؟؟

خیلی برام سوال شده

اخه مادرشوهرم با جاریش رفته بود انگار بنده خدا اونجاشو خوب اصلاح نکرده بود اینم برا همه تعریف میکرد میخندیدن گفتم دو روز دیگه نیاد با من آبرومو ببره🤔😐ترسیدم کلا یلنی مگه میذارن کسی بیاد داخل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیزارن وارد بخش بشن من نیمه خصوصی بود بیمارستانم شاید خصوصی بزارن 

خب خوبه

من کلا از وقتی حرفای مادرشوهرمو شنیدم ترس برم داشته نکنه یکی باهام بیاد حالم بد باشه نتونم بگم بره و....آبرومو ببرن

داخل زایشگاه منظورته؟ خیر نمیزارن...ولی همراه شما ممکنه بعد از زایمان طبیعی که میان خونریزی رو چک کنن و باید پوشک رو ببین شاهد باشه، اگر خجالتی هستی...و حتما اگر خوب شیو نشده باشه خودشون ژیلت میدن که اصلاح کنی...در هر صورت اون موقع آنقدر سرت شلوغ میشه که این چیزا اصلا مهم نیست ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
اون بنده خدا اصا نخواسته بود مادرشوهرم باهاش بره این خودش رفته بود اونم حالش بد بود دیگه نتونستا بود ...

منظورم اینه مادرشوهرت مجدد بازگو کرد و شما بودی باهاش صحبت کن اخه این حرفا چیه ببخشید خودش مو درنمیاره اونجاش