2777
2789

اول مرغ رو سرخ میکنم 

بعد ماهیتابه رو میشورم کامل(که بو مرغ نده)پیاز سرخ میکنم 

هویج فلفل دلمه‌ای رو میریزم 

مرغ هارو میریزم 

و ادویه و این چیزا 

اب هم روش میریزم 

میذارم اماده بشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز خوشمزه شدن و بو ندادن مرغ این ۱۰ دقیقه با اب و نمک بزاری بجوشه بعد بشوری دوباره با پیاز و سیر و فلفل دلمه و ادویه و اویشن بپزی بعدش پیاز داغ کنی و سرخش کنی و رب بزنی

من بااین روش درست میکنم عالی میشه

پیاز رنده  تعداد پیاز دوتا بزرگ چون حلیم میزنه این برا دوتا ادم بزرگ و یه بچس

تفت ک دادم پیازو رب تفت میدم با شعله کم اما زیاد نمک و اینام میزنم مرغ سرخ شده رو اضافه میکنم ابشم ب اندازه یک و نیم لیوان اخرشم زرشک میزنم مثل غذای عروسی میشه

تکه های مرغ(به جز سینه که معمولا کف و خون آبه نداره)بذار با کمی نمک بجوشه تا کف و خون آبه خارج بشه بعد کامل بشور و با پیازی که رنده ی درشت کردی و کمی تفت دادی حسابی تفت بده و بهش زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر زنجبیل و فلفل قرمز و نمک به مرغ ها اضافه کن وقتی کامل سرخ شد،فلفل دلمه ای و هویج رو اضافه کن و باهم تفت بده توی این مرحله رب رو اضافه کن و بذار کاملا واکسی بشه.بعد دو تا تکه چوب دارچین و دو سه تا برگ بو به مرغ اضافه کن و آب به قدری بریز که به اندازه ی انگشت روی مرغ ها رو بگیره و بذار با شعله ی متوسط رو به بالا یه ساعت تا نهایت یه ساعت و نیم بپزه و جا بیفته نمکش رو هم اندازه کن و کمی زعفرون بریز. بعد هم مرغ ها رو جدا سرخ کن

من این بار اول کاری رب نریختم و بعد از اینکه مرغم کاملا پخت و میخواستم سرخ کنم مرغ ها رو جدا کردم و کامل سرخ کردم و رب رو تفت دادم و به آب مرغ اضافه کردم و گذاشتم با شعله ی کم بجوشه و رب به خوردش بره و بعد زعفرون ریختم.اینجوری هم طعم مرغم خیلیییی بهتر بود و هم طعم آب مرغ.هر دو روش خوبه🌱💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

اول با هویج و پیاز اینا ۲۰دق ابپز کن بعد بشور سرخش کن یکم،پیازم سرخ کن باهاش،بعد اگ خواستی سیرم سرخ کن بعدم ادویه زردچوبه فلفل،و یکم سرخ شد رب ونمک اینام میزنی،هویجم خواستی میریزی با فلفل دلمه بعدم ک میزاری بپزه با آبش،یکم برگ بو هم بریزی خوشمزس زعفرونم میزنم

معلومه کدبانو هستید خدا حفظتون کنه برای خانواده

مرسی عزیزم❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

مرغو با نمک فلفل زردچوبه زعفرون مزه دار کن نیم ساعت بذا یخچال، بعد با کره سرخ کن بذار کنار، پیاز نگینی تو همون ظرف سرخ کن شیشه ای شد رب بزن با ادویه آب بریز جوش ک اومد مرغارو بریز توش هویج و فلفل دلمه هم خورد کن بریز توش یکم زعفرون روش بده بذار ۱ ساعت بپزه، اواخر پخت کمی آبلیمو و نمک بزن

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

اول مرغ رو سرخ میکنم.بعد پیاز داغ درست میکنم فلفل سیاه و زردچوبه میزنم رب رو هم توش سرخ میکنم چند حلقه هویج و فلفل دلمه میریزم یه کوچولو دارچین هم میزنم بعد مرغ های سرخ شده رو میچینم روشون و اب میریزم تا بپبزن.اخراش زعفرون هم میریزم و نمک میزنم.در کنار زرشک پلو نوش جان.

خومشزه میشه مثل من درست میکنید😍❤

به به❤️❤️

پیاز زیاد حلقه میکنم کف قابلمه.

مرغ که تیکه هاشو کوچیک کردم ادویه میزنم: نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه مخصوص مرغ، آبلیمو یا اب نارنج یه کم.

میذارم رو پیازا. برگ بو چند تا میندازم.

آب زیاد نمیریزم. میذارم یواش یواش بپزه.

آخر سر رب میزنم.

بدون روغن و خوشمزه. گاهی هویجم حلقه میکنم میندازم توش. زعفرون هم گاهی میزنم.

یه موقعایی به جای آب، آب پرتقال میزنم. اگه اب پرتقال بزنم دیگه رب نمیزنم

ماشالا چقدر دستور پخت😋

منم اول مرغو میذارم تو اّ و نمک یکم بو و کفش بره

برخلاف بقیه من مرغو هیچ وقت سرخ نمی کنم و اول پیاز و ادویه(زردچوبه فلفل سیاه و دارچین) سیر و سیب زمینی هویج و فلفل دلمه رو با رب تفت میدم و بعد مرغ رو میذارم و آب اضافه میکنم

هرکی هم خورده گفته خوشمزه س

پسرم خیلی کم غذا و بدغذاس اما اینو خوب میخوره