2777
2789
عنوان

خیلی لاغر و چاق میشم😐😐😐

93 بازدید | 6 پست

بی اشتهایی عصبی دارم

از کودکی گاهی اینطور میشدم

الان وقتی به شدت ناراحت بشم اشتهام رو کاملا از دست میدم طوری که اصلا دلم نمیخواد دهنم رو باز کنم به طور عادی اشتهای خوبی دارم ولی در این مواقع حالم از همه غذا ها بهم میخوره چیزی با زور بخورمم معدم پس میزنه توی روز گاهی فقط یه دونه خرما میخورم به خاطر همین به شدت وزن کم میکنم به طوری که ممکنه با توجه به مدتی که طول میکشه از دو کیلو تا بیش از  ده کیلو از وزنم رو از دست بدم

به خاطر همین خیلی لاغر و چاق میشم

یه موقع سایز ۳۶ واسم گشاده و چند ماه بعدش ۴۲ تنگ میشه.... سایز های مختلف لباس دارم ولی اکثرا گشاد میخرم که بتونم مدت با وزن های مختلف بپوشم😐😐😐

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب که زود لاغر میشی و استپ وزنی نداری  بنظرم برو دکتر درمان شو تا همیشه روی وزن ایده آلت ب ...

خیلی هم خوب نیست عزیزم واسه بدن ضرر داره متاسفانه دکترا نمیتونن  بی اشتهایی عصبی رو درمان کنن فقط میتونم بعدش هم رژیم بگیرم چاق نشم  ولی اینجوری بار بعد که اشتهام رو از دست بدم دیگه خیلی لاغر میشم

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
پوستت میفته که

فعلا سنم کمه ولی اره جدا ضرر داره

اگر این حالت هاتون عصبیه اینطور که میگین،  بنظرم باید روی روحیه خودتون کار کنین که انقدر سریع ب ...

بله عصبیه و یکمم ژنتیکیه چون از پنج سالگی اینطور بودم خیلی اتفاق نمیفته بعضی اوقات دوسال میشه که خوبم ولی اگه رد هم باشه اعصابم خراب میشه