2777
2789

دندون عقلم خیلی درد میکنه زیاد سمت راست پایینه نمیدونم سالمه درد میکنه دوبار هم رفتم دکتر گفتم بکش گفت سالمه یه سری قرص داد همین ک مال عفونت مترونیدازول با دو تا دیگ واس درد و التهاب ولی خوب نشد حس میکنم یکی دستشو گذاشته رو دندونم فشار میده حالا قراره برم عکس بگیرم کسی بوده اینجور مثل من باشه؟؟؟؟ یعنی از چیه 😭💔😔

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
آره من ک کشیدمش راحت شدم اینقد دندونه سالم بود مث عکس دندون تو تلوزیون و نت بود😂

درد میکرد واس توام؟؟؟؟ 😭

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره من ک کشیدمش راحت شدم اینقد دندونه سالم بود مث عکس دندون تو تلوزیون و نت بود😂

آخه این دکتر هی میگه من نمیکشم سالمه 

اآره خیلی من رفتم یجایی گفت سالمه بکشم گفتم آره کشید

آخه این دکتره میگه شاید دردش از جای دیگ ولی دندونم درد میکنه هی میگ این دفعه دیگ میخام برم بگم بکش بیخیال شو 💔

فک پایین سمت چپ بود مال من

آره مال منم سمت چپه😭عجیب درد میکنه 

عقل سالمش هم میکشن. چه برسه درد نکنه.

ینی یطوری درد میکنه اصلا نگم 😭

راست یا دروغ دکتر گفت دندون عقلم پوسیدگی از داخل داره و بهتره بکشم. منم منتظرم سر و سامونی بدم دونه ...

چی دونه ای 800؟