2777
2789

بچه ها اگه ادم شک کنه که سه نفر واسه خودش یا طرف مقابلش یه دعایی مینویسه که اینا باهم نباشن یا واسه طرف مقابل مینویسه که طرف فقط به حرف اون گوش کنه باید چیکار کنه؟؟؟؟

چه دعایی بخونم که باطل شه یا اثری نداشته باشه

حس میکنم مامان طرف مقابلم واسش دعا مینویسه که هر کاری اون میگه بکنه و ما باهم نباشیم...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11267046/اگه-دور-از-جون-دخترخالتون-بمیره-عروسی-میکنید

کمکککککک یکی بیاد به این یه چیزی بگه دوستمه میخواد خودکشی کنه داداش بهش تجاوز کرده میگه بعد عروسی دختر خالش میخواد خودکشی کنهههه

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه چون اونا از شیطانی استفاده میکنن تاثیر گذار نیس

نه اخه اونم فک نکنم طلسم نوشته باشه که دعا مولا واسه اینکه فقط پسرش به حرفش گوش بده یه چیزی تو این مایه ها