2777
2789
عنوان

دیشب مادرم و خواهرم خونه ما بودن بعد سره یه خورده بی حوصله بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست
چرا اونم غر میزنه میگه نکن تو شانس نداری اینا وظیفه پسره نه دختر دیشب اومد با ناراحتی رفت موند محل ک ...

اول حواست به شوهر وبچت باشه ملادر از حالا بزارید به مستقل بودن عادت کنه چون شما نمی تونی از زندگی خودت دست بکشی این جوری ادامه بدی چهار روز دیگه شوهرت هم سرت زور میشه مادرت خونش باشه شما بهش سر بزنید 

ناراحتیم از اینه چرا میخوان همه مسولیتو بریزن سر یه نفر چرا درک ندارن چرا تا یه خورده آدم خسته میشه ...

چون خودت این اجازه رو میدی، چون زیادی دلسوزی میکنی

چون خودتو قربونی میکنی

خودت فقط خودت

پس حق ناراحتی و غر زدن نداری

همیشه الویتت خودت باید باشی حتی در مقابل عزیز ترین ادم زندگیت، وقتی خودت به خودت احترام بزاری بقیه هم احترام میزارن بهت

تو وقتی خودتو نادیده میگیری انتظار داری بقیه ببیننت؟!

با ابله بحث نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اونم غر میزنه میگه نکن تو شانس نداری اینا وظیفه پسره نه دختر دیشب اومد با ناراحتی رفت موند محل ک ...

اشتباه کردی نمی گذاشتی شوهرت بره مادر با خواهرت یعنی خونه جدیدشون یه ذره جا نداشت بخوابن بی رو درواس باش حرفتو با احترام بزن این جوری خودت این وسط دور از جون داغون میشی