2777
2789

عزیزم طلاق توافقی حداکثر ۳ ماه و حداقل ۴۰ روز زمان میبره.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حق طلاق و بده چی؟؟

با حق طلاق گفتم 

بدون حق طلاق چند سال ممکنه زمان ببره.

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
با حق طلاق گفتم  بدون حق طلاق چند سال ممکنه زمان ببره.

اشتباه میکنی عزیزم 

طلاق توافقی چیز دیگس

حق طلاق زن چیز دیگه 

میگم زن حق طلاق داشته باشه یه هفته ایه

اگه حق طلاق رو شما بگیرید و خودتون برید جدا بشید یکی دو ماه با وکیل زمان میبره 

طلاق توافقی که بیشتر چرا میخوای این کار رو‌کنی؟ اگه مهریت رو‌میخوای ببخشی در ازاش حق طلاق بهت بده جدا شی این کارو نکن عجولانه تصمیم نگیر چون مهریه غیر قابل برگشته 

اگه حق طلاق رو شما بگیرید و خودتون برید جدا بشید یکی دو ماه با وکیل زمان میبره  طلاق توافقی که ...

نه حقمو و میخاد بده 

چون ملک دارم بناممه 

گفته مهرتم میدم 

اشتباه میکنی عزیزم  طلاق توافقی چیز دیگس حق طلاق زن چیز دیگه  میگم زن حق طلاق داشته باش ...

عزیزم من شغلم کار با این موضوعاته امروز از دفتر دادستان سوال کردم طلاق توافقی گفتند حداکثر ۳ حداقل ۴۰ روز بعد گفتم ایا امکان داره خدا شاهده یک هفته ای خندید گفت نه.یه سری کلاس و مشاوره هست حتما باید برید.

عزیزم من شغلم کار با این موضوعاته امروز از دفتر دادستان سوال کردم طلاق توافقی گفتند حداکثر ۳ حداقل ۴ ...

پس چرا عروس عمم یه هفته شد 

دوستای دورم اونم یه هفته

هر دوشون حق طلاق و داشتن

عزیزم من شغلم کار با این موضوعاته امروز از دفتر دادستان سوال کردم طلاق توافقی گفتند حداکثر ۳ حداقل ۴ ...

عروس عمم که اصلا نزاشت شوهره نفس بکشه 

رفت درجا طلاق گرفت

چندسال پیش دو هفته زمان می‌برد من دوهفته ای جدا شدم 

ولی الان چند سال کلاس مشاوراشو اجبار کردن از روزی که میری مشاوره تا روزی که برگه بهت میدن حداقل باید ۴۰ روز بگذره بعد بری دنبال شکایتت ۳ ماه طول میکشه 

خدایا شکرت🙏🙏🙏
پس چرا عروس عمم یه هفته شد  دوستای دورم اونم یه هفته هر دوشون حق طلاق و داشتن

اگه شهر کوچک باشید فرق داره کلان شهر به هیچ وجه امکان نداره.

چون شهر کوچک همه چی ماست مالی کلاس و ... یه مهر برات میزنن شهر بزرگ اصلا اینطور نیست.