2777
2789
عزیزم خدا میخواد بنده های خدان که توانایی مدیریت و ایجاد ثبات اقتصادی ندارن 

میدونم گلم میدونم ما هرچی میکشیم از بنده های خداست وگرنه خدا ریش قیچی داده دست ادما ونظاره گره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا باید تاپاییز منتظر بمونیم ببینیم دولت خودروهایی ک گفته رو وارد بازار میکنه یانه!اگه بتونه ب تعه ...

چه خودروهایی؟؟همینایی ک پیش فروش کرده؟؟؟یا اونایی ک میگن از چین خریدن تو گمرکن؟؟؟؟

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نه اصلا. من یه دستبند داشتم یه روز فقط دستم کردم پاره شد پولکاش ریخت....الان زنجیر و گوشوارشو دارم و ...

من برای پس انداز گرفتم نمی‌خوام استفاده کنم

خدایا توروخدا کمکم کن 
منم ۵ تا سکه ۲ گرمی گرفتم رو هرکدوم اجرتم گرفت ولی قابل استفاده نیست😅 برای پس اندازه گذاشتم ...

منم بخدا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍