نه اصلا. من یه دستبند داشتم یه روز فقط دستم کردم پاره شد پولکاش ریخت....الان زنجیر و گوشوارشو دارم ولی اصلا از ترس جرات نمیکنم بندازم.. بنظرم برا اینکه مثلا فقط تو مهمونی بندازی بعد بیاری بذاری سرجاش خوبه نه زیادتر😃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماشین چی خانما؟؟؟یعنی پایین میاد مثلا پراید و تیبا؟؟؟اخه ما ی پراید داریم میخایم با تیبا عوض کنیم
دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
دولت اگه پولو جم نمیکرد ک الان قیمتا سر به فلک کشیده بود،با سیاست ثبتنام خودرو و...پول اضافه بین مردمو جم کرد!احتمالا بعد از این مرحله خودرو باز یه فکری داشته باشن برا جم کردن پول دست مردم !نظرشخصیم اینه روند ماشین و طلا حداقل تا اول مهر نزولی!پاییز هم شروع موعد تحویل چندسری از خودرو هاست ک باید منتظر بمونیم که ببینم دولت خودرویی تحویل میده یانه