2777
2789
ببخشید طلای لیزری خوبه یانه

نه اصلا. من یه دستبند داشتم یه روز فقط دستم کردم پاره شد پولکاش ریخت....الان زنجیر و گوشوارشو دارم ولی اصلا از ترس جرات نمیکنم بندازم.. بنظرم برا اینکه مثلا فقط تو مهمونی بندازی بعد بیاری بذاری سرجاش خوبه نه زیادتر😃

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
خواهر یجور حرف میزنی انگار قراره بره رو۲تومن و بمونه اونجا ثابت گلم توایرانی؟؟؟سریه هفته طلا از۱۵۰۰ ...

موند هم که موند 

نهایت ماشینو هم میفروشیم 

خدا کنه بیاد پایین هیجوقت بالا نره 

خسته شدیم از استرس اینکه فردا چی میشه 

طلا ارزون شه قیمتا روز به روز سر به فلک نمیکشه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل استفاده هم نیستن ولی راضی ام همه چی ارزون شه  اینم من ضرر کنم

منم ۵ تا سکه ۲ گرمی گرفتم

رو هرکدوم اجرتم گرفت

ولی قابل استفاده نیست😅

برای پس اندازه

گذاشتم زیاد شد برای شوهرم دستبند و گردنبند

کارتیه بگیرم

رو همونم ضرر کردم 😂😂😂 من راضیم ارزون بشه

باز مثل سابق بتونیم بخریم.

ماشین چی خانما؟؟؟یعنی پایین میاد مثلا پراید و تیبا؟؟؟اخه ما ی پراید داریم میخایم با تیبا عوض کنیم 

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
نه اصلا. من یه دستبند داشتم یه روز فقط دستم کردم پاره شد پولکاش ریخت....الان زنجیر و گوشوارشو دارم و ...

تنها چیزی ک خوبه طلا النگو محکمه که نشکنه وگرنه بقیش امکان گم شدن هست انگشترممکنه یجادربیاری براظرف شستنی وضویی چیزی من یدونه گم کردم اینطوری گردنبند ودستیند وگوشواره هم ازترس افتادن چون چندبارگوشواره بازشد چندبارزنجیر پاره شد ترسیدم گذاشتم خونه بعد خونمو دزد اشنازد بعد ۳ماه رفتم سر کشو دیدم نیست 😐من ازطلا سود نکردم الان بااین ازالنگوبدم میاد ولی براپس انداز اگ بخام طلابگیرم النگومیگیرم که لااقل بمونه

ای داد بیداد

چون دوربین نبود نتونستم برم شکایت واینکه بارها دست زده بودم اون کشو ووسایلشو فقط بازنکردم در جعبه جواهراتو ببینم هست یا نه دستم جایی بندنبود

دولت اگه پولو جم نمیکرد ک الان قیمتا سر به فلک کشیده بود،با سیاست ثبتنام خودرو و...پول اضافه بین مردمو جم کرد!احتمالا بعد از این مرحله خودرو باز یه فکری داشته باشن برا جم کردن پول دست مردم !نظرشخصیم اینه روند ماشین و طلا حداقل تا اول مهر نزولی!پاییز هم شروع موعد تحویل چندسری از خودرو هاست ک باید منتظر بمونیم که ببینم دولت خودرویی تحویل میده یانه

دولت اگه پولو جم نمیکرد ک الان قیمتا سر به فلک کشیده بود،با سیاست ثبتنام خودرو و...پول اضافه بین مرد ...

یعنی بازم نزولی میشه ؟؟؟ 

بدیش اینه من امروز یک میلیون قرض کردم تا بتونم بخرم 

ماشین چی خانما؟؟؟یعنی پایین میاد مثلا پراید و تیبا؟؟؟اخه ما ی پراید داریم میخایم با تیبا عوض کنیم&nb ...

فعلا باید تاپاییز منتظر بمونیم ببینیم دولت خودروهایی ک گفته رو وارد بازار میکنه یانه!اگه بتونه ب تعهداتش پایبند باشه احتمالا روند فعلا نزولیه