2777
2789
عنوان

شوهرم منو به فامیل هاش نشون نمیده

422 بازدید | 14 پست

دلش نمیخواد من رو به فامیل هاش نشون بده ازم فاصله می‌گرفت جلو فامیل هاش چرا 

قبلا اینطور نبود 

یعنی کسی دیگه رو دوست داره

طوری تظاهر کن که برات مهم نیس 

احتمالا از این مدلاس که بدش میاد یکی همیشه همراهش باشه

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخاطب خاص داره تو فامیلش

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
مخاطب خاص داره تو فامیلش

کسی که بهش چشم داشته دیگه. ولضحه

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
یعنی چی... 

یعنی تا به حال فامیل هاش شما رو ندیدن

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
یعنی دختره ب شوهرم گفته بیا ازدواج کنیم این قبول نکرده ممکنه پ

یعنی شوهرت تو فامیل یکیو دوس داشته... و الان به این خاطر که اون تو مهمونی هست و نمیخاد ناراحتش کنه که با تو هست ازت دوری میکنه. یجورایی شاید ناخواسته... 

یعنی شوهرت تو فامیل یکیو دوس داشته... و الان به این خاطر که اون تو مهمونی هست و نمیخاد ناراحتش کنه ک ...

دختر عموی شوهرم بزرگتره از شوهر ام وقتی شوهرم مجرد بوده میاد بهش میگه دختره میگه میای با هم ازدواج کنیم...

من شماره دختره رو حذف کردم از تو گوشی شوهرم شوهرم دوباره سیو کرده... 

دختره تو ایتا بود

شوهرم همش تو ایتا بود 

خب چرا اگر دوستش داشته نرفته باهاش ازدواج کنه.... 

دختر عموی شوهرم بزرگتره از شوهر ام وقتی شوهرم مجرد بوده میاد بهش میگه دختره میگه میای با هم ازدواج ک ...

دقیقا همینه. توجه کن تو مهمونهای که اون حضور داره شوهرت اینکارو میکنه....