2777
2789
عنوان

آزمون ورودی نهم به دهم.

98 بازدید | 8 پست

برای همه ی رشته ها این آزمون ورودی یکسانه؟

منظورم اینه که آزمون ورودی کسی که رشته ی ادبیات رو انتخاب کرده با کسی که تجربی و ریاضی رو انتخاب کرده، یکسانه؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نمونه که مال هر استان یکیه تیزهوشانم کل کشور یکیه فقط ضریب درسا با توجه به هر رشته فرق میکنه

ممنون

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
ورود ب مدرسه؟ اگ ورود ب مدرسه تیزهوشان میگی اول ازمون میدن بعد انتخاب رشتس آزمون همه یکیه ولی اگ ...

یه مدرسه ی خاصی که آزمون ورودی داره،

مثل امام صادق.

اینجا اول رشته‌ بعد آزمونه.

یه مدرسه ی خاصی که آزمون ورودی داره، مثل امام صادق. اینجا اول رشته‌ بعد آزمونه.

خب دراین صورت طبق رشته انتخابی سوالارو میدن

مثلا واس تجربی ریاضی علوم

آشناها بیرحـم ترازهَمن -
اره یکسانه.   میخواید ازمون بدید؟

نه، خواهرم می‌خواد آزمون بده.