2777
2789
عنوان

خانوما چند سالگی پریود شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 93 پست

بدترینش برای همکلاسی من بود 

۱۲ سالگی تو مدرسه شده بود مانتوش کلا قرمز بود به خاطر اینکه کسی نفهمه گفت روغن ماشین ریخته روش 

آخرشم تو آبخوری مدرسه پشت مانتوش رو شست که کسی نبینه 

جو ابتدایی خیلی بد بود برای پریودی 

ولی راهنمایی که رفتیم دیگه عادی شده بود

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
بدترینش برای همکلاسی من بود  ۱۲ سالگی تو مدرسه شده بود مانتوش کلا قرمز بود به خاطر اینکه کسی ن ...

اره میفهمم . ولی مدرسه من خوب بود مشکل از مامانم بود . یادمه یبار گفت معلوم نیس چ چیزایی فهمیدی ک انقد زود ... یا یبار با بابام داشت حرف میزد که منو باید زود ازدواج بده چون چشمو گوشم میجنبه . وقتی یادش میوفتم خیلییی دلم میگیره خیلی زیاد ولی باز میگم حداقل خوبه مامانم فهمیده اشتباه میکرده 🥺💔

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میفهمم . ولی مدرسه من خوب بود مشکل از مامانم بود . یادمه یبار گفت معلوم نیس چ چیزایی فهمیدی ک ان ...

الهی عزیزم چقدر اذیت شدی 

خوبه که الان متوجه شده 

متاسفانه بعضیا از ناآگاهی باعث اذیت بچه هاشون میشن .

من اون موقع مشکلم این بود کسی نفهمه شدم به شدت مقاومت میکردم که  به کسی نگه 

ی بار اتفاقی شنیدم دارن با زن همسایه تعریف پریودی من و دختر اونو میکنن

اونقدر گریه کردم فکر می کردم آبروم رفته

اره میفهمم . ولی مدرسه من خوب بود مشکل از مامانم بود . یادمه یبار گفت معلوم نیس چ چیزایی فهمیدی ک ان ...

خالم تعریف میکنه که وقتی پریود شده از مامانش کتک خورده که چرا زود پریود شده 😑