2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی مشکل چیه ما از مامان های خودمون ناراحت نمیشیم  مثلا من مامانم میگه پاشو فلان کارو انجام بده  ناراحت نمیشیم ولی مادر شوهرت بگه پاشو اون کارو انجام بده هزار و یه فکر میاد تو ذهنت میگی چرا ایجوری حرف زد و ....

ولی همش کار شیطونه  

من خیلی با مادر شوهرم مشکل داشتم همیشه میگفتم چرا ایجوریه چرا این کارو کرد این الان با من بود و هزار تا فکر دیگه توی زندگیم با شوهرم خیلی مشکل داشتم 

ولی خدارو شکر چند وقته باهاش خوبم مثلا یه حرفی میزنه که منظورش منم ها ولی داره تیکه میندازه  منم سریع با حالت شوخی بهش میگم منظورت منم هااااا  میگه نه به خدا منظورم تو نیستی بعدش میخندیم یادم میره 

یا مثلا داره هی میگه بچه های من فلانن و نگاه بچه های مردم چطورین چقدر خوبن بچه های من به درد نمیخورن  منم سریع میگم تو بهترین بچه ها رو داری  همه دارن از حسودی به خانوادتون میترکن برو خدا رو شکر کن بچه هات سالمن و ....

یا اینکه به جاریم کار نمیگه به من همش کار میگه  یه بار بهش گفتم پسرت میگه وقتی اون اینجاست اینقدر بلند نشو کار کن  گفت من تورو مثل دخترم میدونم که بهت میگم بلند شو یعنی این خونه تو و اون جاریت مهمونه  همینو که میگه درسته خرم میکنه ولی خوشحالم میشم میگم اون مهمونه من صاحب خونه  مثل دخترشونم اونم داره میبینه میترکه 🤣🤣

اینم بدون که همیشه باید جلو پدر شوهرت و کل خانواده  طرف مادر شوهرتو بگیری  هر چی بشه باید طرف اونو بگیری  چون بعدش توی ذهنشون همه مرور میکنن و هیچ کسی دوست نداره به مادرش چیزی بگی حتی اگر حق با شوهرت باشه 

باهاش شوخی کن گاهی اوقات  یا مثلا بهش بگو امروز چکار کردی مادر جون پوستت بهتر شده  ذوق میکنن 😅😅😅 یا اینکه یه بار بگو بیا موهاتو سشوار بکشم ببینم چه شکلی میشی  یا صورتشو براش یه بار بند بنداز  یا مثلا بهش زنگ بزن بگو امروز تو چیزی درست نکن من دارم غذا درست میکنم یا بعضی وقتا یه چیز کوچیک براش بگیر  مطمن باش اینقدر رو زندگیت تاثیر مثبت داره  حتی خدا رزق و روزیتونو زیاد میکنه  چون دل یه مادرو شاد میکنی