2777
2789
عنوان

چرا بعضی مادرشوهرا اینجورین

385 بازدید | 24 پست

میگن مثل دخترمی اما یه کاری میکنن ادم میگه همون مادرشوهر بازی دربیاری بهتره والا...

کی گفته عروس مثل دختره مادرشوهرم مثل مادر....بزنم دهنش😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسنه

مثلا من خودم خیلی ماددشوهرمو دوس دارم ولی نه مثل مادرم

خیلی باهاش راحتم ولی نه مثل مادرم

یوقتاییم ازش مادرشوهربازی ببینم عروس بازی درمیارم

ولی برای همتون همچین ماددشوهری آرزو میکنم

خیلی ماهه😘😘😘

💜و عشق اگر با حضورهمین روزمرگی هاعشق بماند !عشق است…💜

یبار بهم گفت تومث دخترمی منم بهش گفتم اما مادرشوهرفامیل نمیشه هیچکس ادم نمیشه زدزیرگریه نمیدونم ب چ جراتی اینوگفتم ولی میدونه هی قصدداره خودشو مث مامانم جابزنه خیلی کارامیکنه هم اذیت هم خوبی ولی اذیتاش بیشتره تابچشمم بیادمامانمو بزارم کنار جیگرم خونه ازدستش فک کن بادشمنم تویه خونه زندگی میکنم ولی دارم میگذرونم

آخه تو دهن چندنفر میخای بزنی😂😂😂😂😂😂😂😂😂اصلا خودتو ناراحت نکنه،همیشه میگن خانما اگه مامانشون ه ...

من به خدا مادرشوهر دیدم عروس هرکاری کنه میگه اشکال نداره کسی حق نداره بهش حرف بزنه کسی ناراحتش نکنه...اونوقت ماها کاری نمی‌کنیم آزمون عقده دارن

من به خدا مادرشوهر دیدم عروس هرکاری کنه میگه اشکال نداره کسی حق نداره بهش حرف بزنه کسی ناراحتش نکنه. ...

بخداماهم نسبت به عروسمون همینطوریم یعنی نمیدونی چه رفتارایی از خودش نشون میده ما هم فقط نگاش میکنیم چشم دیدنمون هم نداره

یعنی خیلی اذیتت میکنه یا کلا دوسش نداری

شوهرم تک بچس اختیارزندگیم ازم گرفته تویه ساختمونیم هرجامیرن بایدچارتایی بریم اب میخوریم چارتایی غذاچارتایی فقط میگ وردل من باش کاراموکن انقدجنگیدم خیلی عذابم داد میگف مادرت دیگ توروداده ب مانبایدبهش فک کنی اون خواسته ازت خلاص بشه کلا قطع رابطه باخانوادم کنم حتی زنگم نزنم هیچ خلوتی ندارم براخودم دیگ فک کن چ زندگیه