2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم ۲ سری میگف تخمک نداری تنبلی داری😨 ،این ماه باردار شدم😅😅😅 https://www.ninisite.com/discus ...

من که دیگه ناامید شدم تازه یه بار هم با تخمک اهدایی ivf کردم گیر دلال افتادم حسابی وقتم رو تلف کرد و کلی هم پول گرفت حالا می‌خوام بدون واسطه یه نفرم پیدا کنم واقعا خسته شدم من ۳۸ سالمه

من که دیگه ناامید شدم تازه یه بار هم با تخمک اهدایی ivf کردم گیر دلال افتادم حسابی وقتم رو تلف کرد و ...

انشاءالله هرچه زودتردامنت سبزبشه

من خواهرم پریودنامنظم داشت ازداروهای طب سنتی استفاده کرد ومراجعه به دکتر،تابالاخره باردارشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11281932/کسی-تنبلی-تخمدان-داشته-و-باردار-شده-باشه-بدون-دار ...

مرسی لطف کردی منم یه مدت اصلاح سبک کردم و داروی عطاری استفاده کردم ذخیره تخمدانم شد نیم بعد  ولش کردم الان شده دو دهم 

من که دیگه ناامید شدم تازه یه بار هم با تخمک اهدایی ivf کردم گیر دلال افتادم حسابی وقتم رو تلف کرد و ...

دوستان از من به شما وصیت ، نصیحت. اگر مجبور هستین از تخمک اهدایی استفاده کنید اصلا و اصلا به واسطه ها اعتماد نکنید و نسپرید. 

من گیرنده بودم و دو‌تا تجربه بد دارم و همشون یه مشت  دروغگو دلال مفت خورن که ۲۵ تومن از شما می گیرن و‌معلوم نیست چقدر به اهداکننده مظلوم میدن. دکترهایی هم که با اینها کار می کنن هیچ مسئولیتی در قبال کار کردن این قشر درپیت ندارن. بعضی هاشون که سواد کم و از لحاظ اخلاقی و برخورد خیلی سطح پایین هستن.  تا جایی که می تونید تلاش کنید و خودتون اهداکننده پیدا کنید.و دست واسطه های  داغون رو از این زنجیره قطع کنید.

دوستان از من به شما وصیت ، نصیحت. اگر مجبور هستین از تخمک اهدایی استفاده کنید اصلا و اصلا به واسطه ه ...

پیدا کردن دهنده به این راحتی نیست، من که نتونستم کسی رو پیدا کنم هنوز