2777
2789

بدنم خسته ست انگار خودم تکی کار کردم دستم که چند ماه پیش شسکته بود درد میکنه 

تنهام 

دلم واسه مامانم تنگ شده مسافرت رفته 

و....... خیلی چیزای دیگه 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 

درحال حاضر

اضافه وزن 

جوش‌های پوستی و موهای زائد کلفت 

پول 

آینده مبهم 

درس و دانشگاه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری زود لاغر کنم دیگه بخاطر چاقیِ شکم و پهلو باهمسرم داریم ب مشکل میخوریم

برو لیزر

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
درد من اینکه میخوام جدا شم از نامزد عقدیم دوسش ندارم حالم خیلی بده  از زندگیم بعد این اتفاق می ...

موقع عقد حست بهش چی بود،؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب نکن چربش کن😶

اخ هنوز از تخت بلند نشدم حوصله هم ندارم دارم با دندونم بزور میکنمش😁😁😁

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
چجوری زود لاغر کنم دیگه بخاطر چاقیِ شکم و پهلو باهمسرم داریم ب مشکل میخوریم

رژیم و ورزش 

البته اگه بعد رژیم بازم مثل قبل زیاد بخوری و کم بسوزونی چاق میشی پس باید کلا تو سبک زندگیت تغییر ایجاد کنی حواست به کالری و مواد مغذی دریافتیت باشه حله بیشتر 50 درصدش رژبم بقیه‌اش هم ورزش که اگه ورزش هم کنی بجز کم کردن خوش فرم هم میشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم