2777
2789
برو لیزر

خب بدون ورزش فکر نکنم جواب بده اون چربی‌های آزاد شده اگه نسوزه میره یه جا دیگه تجمع پیدا میکنه تا اونجایی که من میدونم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
افسردگی  فقط افسردگی  ای کاش چاق بودم ای کاش ۲ سال پیش مرده بودم  اما افسردگی نداش ...

هم روانکاوی و هم دارو درمانی انجام دادی و نشد؟ 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم روانکاوی و هم دارو درمانی انجام دادی و نشد؟ 

رفتم دکتر اصلا چرت میگفت میگفتم من از فلان چیز میترسم 

من فکری بد میکنم میگفت مگه فلان چیز و از نزدیک دیدی برات اتفاق افتاده 

اصلا نشست زندگی نامه ی خودشو از ۱۵ سال پیش گفت برام بجای اینکه من حرف بزنم همش اون حرف زد

بعد دیگه دارو داد گفت تموم شد بیا 

منم یکی دوماه خوردم تاثیری ندیدم زیاد نرفتم بعدم گوش کسی نیست کنه ب حرفام اونم از خودش میگفت 

روانپزشک بود 

من شرایطم خیلی بده جوری نیست الکی افسرده شده باشم باید مشکلام درست میشد با دکتر حل نمیشه

💕🌸☘️🌹

خب بدون ورزش فکر نکنم جواب بده اون چربی‌های آزاد شده اگه نسوزه میره یه جا دیگه تجمع پیدا میکنه تا او ...

ورزشم بکن دیگه تنبل نباش.توخونه اهنگ بذار حرکات ایروبیک بزن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

دندون درد😪😪😪😪😪

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

کنکور

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بیماریم

که قرصامم باعث چاقیم شده

و وزنم نمیاد پایین😒

بی پولیم

کارم که مث چی کار میکنم ولی حقوقم کرایه رفت و برگشتمم نمیشه

جدیدا یه درد دیگه هم به دردام اضافه شده

اینکه عشقم رفته به خانواده اش گفته منو میخواد من کلی استرس دارم برا اینکه قراره ته این قضیه چی بشه....

💔