2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم🚶🏻‍♀️💔

145 بازدید | 9 پست

سلام...

دوستان من توی روستا زندگی میکنم و هیچکدوم از اشناهامون تو روستا نیستن و من خیلی احساس تنهایی میکنم چون محیط روستا یجوریه که خانواده ها کنار همن ولی ما ... کلا محیطش خیلی اذیتم میکنه و مامان بابامم راضی نمیشن که بریم محیط اینجارو دوس دارن :/ سر انتخاب رشتمم واسه نمونه ثبت نام کردم که بابام گفت هر مدرسه ای که دوس داری ثبت نام کن ولی مامانم گفت نه ما از پس هزینه ها برنمیایم تو همین دبیرستان روستا بخون سهمیه هم بگیر ( همیشه مانع پیشرفتمه و غیر منطقی💔) 

بعد الانم میخام با دوستام برم بیرون نمیتونم و اجازشو ندارم چون خونمون ۲۰ دقیقه از شهر فاصله داره و وقتی هم که مثلا میرم خونه ی عمم از اونجا میخام برم بیرون تنهایی دختر عمم میگه گم میشی ☹ ازم دوسال کوچیکتره و با وجود گوشی قطعا گم نمیشم خب 

ببخشید طولانی شد دلم خیلی پر بود حالا بنظر شما باید چیکار کنم ؟ از لحاظ روحی داغونم سر این موضوع

- دنبال زخمی تازه میگشت تا درد کهنه اش را از یاد ببرد : )!'

ببین گل من تو شهر زندگی میکنم... ولی نمیذارن حتی برم در مغازه که ۱۰ دقیقه با خونه فاصله داره و از پنجره هم میتونن منو ببینن:/ 

دوستای منم همشون اهل بیرونن و... ولی خب دیگ عادت کردم

ولی جات بودم میرفتم ت طبیعت روستا لذت میبردم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درک میکنم ولی راهکاری ندارم برات

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ببین گل من تو شهر زندگی میکنم... ولی نمیذارن حتی برم در مغازه که ۱۰ دقیقه با خونه فاصله داره و از پن ...

من کلا نمیرم بیرون بخاطر فضای مزخرفش کلا ولی خونمون خب ویلاییه قشنگه این یه فرصت در برابر همه ی بدبختیامه:/💔 

واییییییییییی اسی ببخشید من متنفرم از روستا 🥲🥲💔 منم مامانم ی مدت میگفت بریم خودمو زدم خودمو کشتم تا گفتن باسه نمیریم 

من حتی کم مونده بود پیش دعا نویس برم ک البته ی کارایی هم کردم 🥲🥲🥲💔 ولی خوب بود پشیمون شدن موندیم همونجا ک دوس دارم 😎😎

واییییییییییی اسی ببخشید من متنفرم از روستا 🥲🥲💔 منم مامانم ی مدت میگفت بریم خودمو زدم خودمو کشتم ...

می تو

بهترین کارو‌ کردی