میدونی عزیزم زن و مرد باید بهم بها بدن وگرنه زندگی شون می پاشه مثلا من خودم خودم هیچ وقت نمی تونم زن زندگی مردی شم که عاشقم نیس احمق نیستم فقط پخمه ها اینکار ها رو میکنن از نگاه من همه مردا یا متاهلن یا در شرفشن اگه دوست داشته باشم این مدلی نگاه کنم مشکلیه و ضمنا باید توضیح بده چه فرضیه متاسفانه یه بدی که دارم اگه آنتایم نباشه قطع می کنم هرچند این اواخر گیر بی شعور پخمه کم نیفتادم کات کردم باز گاو غریزه وار پول داده زر بزنن شوهرم نیست از کی تا حالا کسی که حلقه ننداخته و شناسنامه ات خالیه، کلا کاری نکرده که مصداق دل توباشه شده شوهر خدایی تو سنی هم نیستم مثل بچه های ۱۵ ساله خنگ و احساسی ساده لوحانه فک کنم هر گوشه چشمی یعنی شوهر از زنایی هم که با وجود عبور از ۱۸ سال هنوز مثل پخمه ها دنبال عاشق کردن ملتن نفرت دارم چون به نظرم دختره خنگ یه درصد فک نمی کنه شاید کاندیدا زن داره یا درشرفش بردار های جذاب و خوش تیپ کم ندیدم کلا همه رو به چشم بردار مزدوج یا درشرفش می بینم الان یه ندت دهاتی خنگ و کودن افتاده دنبالم زر میزنه که تو عاشق کنی چی ؟بابا من تورومیبینم بیشتر خنده ام می گیره تا گریه کم عقل سوپر احساسی ام ولی بدشانسی هستم همش در معرض تعرض، منگلی نارسیس مردان می افتم